Sofia Rasmussen

Sofias 4 tips til de bedste caféer

Foto: Johan Joensen

Er du i tvivl om, hvor din næste cafetur skal gå hen? Her er 4 gode bud på nogen hyggelige spisesteder i Odense med god stemning og mad!

Hej, mit navn er Sofia og jeg er 15 år. Til daglig går jeg i 9. klasse på nr. Lyndelse friskole. Jeg elsker at tage på en hyggelig shoppetur ind til Odense med mine veninder, hvor vi også elsker at prøve forskellige spisesteder af. Her er derfor mit bud på 4, som jeg er vild med! Sofia Rasmussen

4 spisesteder i Odense, som er et besøg værd!

Er du i tvivl om, hvor din næste cafetur skal gå hen? Her er 4 gode bud på nogen hyggelige spisesteder i Odense med god stemning og mad!

 

Den lille smalle:

  • En smoothie bowl eller en avocadomad er nogle af de mange lækre måltider du kan få på Den lille smalle. Der er også mulighed for en god hjemmelavet kaffe, juice eller kakao, hvor du ovenikøbet kan sidde i hyggelige omgivelser, og hvis du er heldig, så er en af de bløde sofaer fri.


Café Skt. GertrudGertrud:

  • Her går du heller ikke galt i byen, hvis du er til lækker cafemad. Gertrud er en hyggelig cafe, hvor maden er i top, og prisen er overskuelig. Der er både mad og drikkelse for alles smag, og du har også mulighed for at blive hængende, grine og snakke den halve dag.

©VisitOdenseFoto:Johan Joensen


Storms pakhus:

  • På Storms pakhus er der mange madboder og helt sikkert noget for enhver smag. Er du til thai, flæskestegssandwich, pandekager eller noget helt fjerde, så kan dette være et godt bud på en lækker streetfoodoplevelse for dig. Det flotte gamle pakhus, som ligger tæt ved Odense havn har det flotte og hyggelige rustikke look, og hvis du har lyst kan du også kaste dig over bordtennis.

     

    Mammas Pizzeria:

    • Har du mere lyst til det italienske køkken, så er det Mammas du skal besøge. Her er der mulighed for at få rigtige italienske pizzaer, pasta, lasagne eller noget helt andet. Du kan både tage veninderne, forældrene eller hele familien med, hvor i kan sidde i de hyggelige italienske omgivelser.