Gå til indhold
Storyhunt - skærmbillede fra tur

Prøv vores digitale byvandringer - Storyhunt

Foto: Elvinas Rokas

Prøv vores gratis webapp på din mobil, når du er på besøg i Odense. Der er adgang til masser af kvalitetsindhold, bl.a. to guidede byvandringer og nogle lister, der gør det nemmere at finde f.eks. restauranter med vegetarisk og vegansk mad,de bedste familieattraktioner m.m. God tur!

Motes film par i eventyrhaven

Storyhunt - Digitale byvandringer på din telefon

Foto: Elvinas Tamulynas

Web-app’en Storyhunt gør det muligt for dig at udforske Odense i dit eget tempo, samtidig med at du bliver klogere på byen og oplever nye sider af Danmarks grønneste storby. Med forskellige ruter, der blandt andet byder på en tur i H.C. Andersens fodspor eller en rute mellem byens mest instagramvenlige spots, er der noget for enhver smag.

Sådan gør du

Start med at besøge Storyhunt.dk/odense og vælg din tur. Du kan også klikke på en af turene herover. Hver rute består af en række punkter, der hver især indeholder en fortælling om netop det sted, du befinder dig. Efterfølgende kan du se turen på et kort og få vejvisning til nærmeste punkt / startpunktet. Det er nødvendigt at have Bluetooth slået til af hensyn til kortfunktionen.

Når du kommer tæt nok på næste punkt på turen, kan du låse det op ved at holde fingeren over det i nogle sekunder og du vil opleve en historie i form af lyd, video, billeder eller tekst omkring det enkelte sted på ruten. Derefter guides du ved hjælp af kortet til rutens næste ’mote’ og således føres du gennem hele ruten og alle de opdagelser og oplevelser det indebærer.

Begiv dig ud på en af fantastiske ruter og oplev de fantastiske steder!

God fornøjelse!

Find out what we are up to: