Kakao og glögg hos Fleurí
Byhygge, historie og kultur

Oplev Odense

Hvorfor vælge Odense?

Der er mange dejlige steder i Danmark, så hvorfor skal du tage til Odense? Og tage familien, kæresten eller vennerne med? Hvis du spørger os, så er svaret indlysende :)

- fordi Odense er storbyhygge med overskuelige afstande, fordi vi har den største koncentration af anerkendte museer uden for hovedstadsområdet, fordi vi er Danmarks grønneste storby, fordi her er sjove og imponerende events året rundt, fordi vi er i gang med at genopfinde midtbyen med flotte hang-outs, letbane og supercykelsti - og fordi Odense er H.C. Andersens fødeby.

De bedste tips til din ferie

Hvad enten du besøger Odense for første eller for 20. gang, så får du her de lokales tips til, hvad du skal se og opleve i Odense. Her er noget for børnefamilier, par på date, kunstinteresserede og alle de andre - Odense er for alle.

Odense er for alle

Odense har noget at byde på for alle - og vi mener det. Hvad enten du er til rollespil og fantasy, kunst i international klasse, gourmetmad, cykling, klassiske koncerter, Danmarks historie, H.C. Andersen, bæredygtighed, arkitektur. musikfestivaller eller friluftsliv og vandreture.

Det hyggelige, lokale liv

Hvad er de lokales favorit spisested, hvor går de hen, når de skal have en kop kaffe, hvad laver de om lørdagen, når det regner og meget mere. Her får du de lokales tips og tricks til en forlænget weekend eller mere i Danmarks grønneste storby, Odense.

H.C. Andersens Hjemby

Kom tæt på Odenses mest kendte bysbarn, H.C. Andersen. Multikunstneren Andersen imponerede med eventyr, teaterstykker, biografier, rejsebeskrivelser, ...

Levende madscene

Odenses madscene har gennemgået en spændende udvikling gennem de seneste 5-6 år.

Mærk historiens vingesus

Odense er en af Danmarks ældste byer og overalt kan du fornemme historiens gang.

Den Fynske oplevelse

Fyn er kendt som Danmarks have og her er smukt og grønt som få steder i Danmark

Se alt

Oplev Odense hele året rundt!

Uanset om du er til sommer, sol og udendørsliv eller vinterhygge og museumsbesøg, så kan du finde tips til din yndlingsårstid her.

Forår i Odense

Træerne springer ud, solen titter frem, for hver dag der går bliver det lysere og lysere - og smukt.

Sommer i Odense

Sommer i Odense er lig med masser af festivaler med musik og kultur, hygge i parkerne og god mad

Efterår i Odense

Efteråret er smukt i Odense med de mange parker og haver med rødt og gyldent løv. Kom selv og se :)

Vinterferie i Odense

Nyd vinterferien i Odense med masser af aktiviteter og gode tilbud.

Hvad søger du?

Hvad kender du Odense for? Vidste du f.eks. at vi har en meget ambitiøs bæredygtighedsstrategi? Eller at vi har næsten 3 m. cykelsti pr. indbygger?

Byferie i Odense

Tag på forlænget weekend i Odense og oplev storbystemning kombineret med historisk charme. Den historiske bydel, den hyggelige havn, de grønne parker og Brandts-området med den gamle fabrik og caféer og kunsthåndværkere er alle en del af Odenses identitet.

Aktiv ferie i Odense

Er du til cykelferie, golfferie, ferie på vandet eller noget helt fjerde? Kig med her

Odense som bæredygtig by

Bæredygtighed er en integreret del af den danske tankegang.

FAQ

Har du et spørgsmål, du ikke kan finde svaret på her er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på otb@visitodense.com - så svarer vi...

Gratis oplevelser

Der er masser af oplevelser i Odense - også selvom budgettet er lidt smalt.