VisitOdense
Hotel Odeon - mødebord
H.C. Andersens hjemby

Møder og konferencer i Odense

Velkommen til Odense

Placeringen midt i landet gør Odense til et oplagt valg for et fysisk møde eller konference. Vi kan klare alt fra små intime møder til landsmøder og store internationale konferencer. Hvis mødet eller konferencen foregår over flere dage, ligger de fleste overnatningsmuligheder i midtbyen, hvilket gør det let at samle deltagerne, også på store events, og understøtter naturlig netværksskabelse for deltagerne.

Professionel sparringspartner

Vi kender de lokale muligheder og aktører, så hvis du påtænker at afholde et møde, en kongres eller en konference i Odense, så kontakt vores team (kontaktinformation længere nede på siden). Vi tilbyder uvildig sparring og rådgivning. Vi har erfaringen, der skal til for at dit næste event i Odense bliver præcist den succes, som du har håbet på. 

Restaurantmuligheder i Odense

Aktiviteter uden for mødelokalet

At Odense er H.C. Andersens hjemby ved de fleste - men vidste du at Odense også er en af Danmarks ældste byer? Eller at sangen "Sejle op af åen" er skrevet om vores åfart? Her er masser at give sig til, når man har en pause.

Kontakt

Har du brug for hjælp, sparring eller yderligere inspiration, så kontakt os - vi er klar til at hjælpe. Vores service er gratis og uden kommission.

Med venlig hilsen,

Læs mere