Sascha Byvært

Saschas yndlingssteder i Odense

Foto: Sascha Barker

Hej mit navn er Sascha

Jeg kommer oprindeligt fra Sjælland og flyttede til Odense i 2016 i forbindelse med, at jeg skulle starte på Syddansk universitet, hvor jeg har studeret international virksomhedskommunikation.

Foto:Amy's Bar and Winehouse

Den gang jeg flyttede til Odense, boede jeg i første omgang sammen med 3 skønne veninder, som var udvekslingsstuderedne fra Portugal. Vi var alle meget nysgerrige på at lære vores nye by at kende. Vi tog ofte ud på byens forskellige cafeer, restauranter, barer og natklubber. Et af mine yndlingssteder at tage ud er Gråbrødre plads, fordi jeg elsker den atmosfære, som der er.

Det er altid så hyggeligt med en masse liv på cafeerne, som ligger ud til hinanden med hyggelige siddepladser udenfor. Der er et fint springvand og den smukke bygning Gråbrødre kloster bringer også charme til pladsen, og man kan fornemme, at det er en by med masser af historie. I weekenderne er der ofte livemusik, så det er et ideelt sted at starte en festlig aften enten på Cafe Kræz, Gertruds, Amy’s eller et af de andre lækre steder.

Foto:Johan Joensen

Jeg føler mig utrolig godt hjemme her i Odense, fordi jeg godt kan lide byens størrelse, som efter min mening er ret perfekt, da man ofte er heldig at møde folk, som man kender, når man er ude i byen, og at der er så mange spændende mennesker, at man samtidig har gode muligheder for at møde nye folk. Jeg er også begejstret for alle de dejlige steder, som her er især de grønne områder, som vi jo er så heldige at have masser af, og jeg elsker at nyde en god picnic sammen med min kæreste eller nogle gode venner.

Oftest bliver det i Munkemose eller Eventyrhaven, fordi det er så dejlig let at købe noget lækker mad oppe i gågaden og tage det med ned i Munkemose eller Eventyrhaven. Et andet sted, hvor jeg også synes, at det er super hyggeligt at holde picnic, er ude i den Fynske landsby, hvor det er helt vildt dejligt at tilbringe en dag udenfor i idylliske omgivelser med natur, gamle fine huse og gårde og søde bondegårds dyr. Desuden kan man få en tur med hestevogn.

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg flyttede til Odense og fandt ud af, hvilken dejlig by det er, og hvor mange skønne steder byen byder på.