Olivia Rabbitt, intern at VisitOdense

Olivias tips

Foto: Johan Joensen

Hej, jeg er Olivia. Jeg er en 25-årig amerikaner, der bor i Odense. Jeg studerer i øjeblikket International Turisme og Fritids Management på SDU University. Odense er speciel for mig, fordi det var her, jeg mødte min kæreste for tre år siden, mens jeg var udvekslingsstuderende.

Odense er en sjov by for folk på min alder, fordi der altid foregår noget sjovt i byen. I løbet af året er der en masse forskellige festivaler. Tinderbox, Magiske Dage og Generator-musikfestivalen er et par af mine favoritter.
Jeg nyder også Odense på grund af dens charme med de hyggelige caféer, farverige gader og smukke udendørs rum langs åen.

Tre af mine foretrukne ting at gøre i Odense er:

Foto:Johan Joensen


Udforsk Odense Havn

Et af mine yndlingssteder i Odense er havnen. Odense Havn er et nyligt revitaliseret område i byen. Tidligere blev området brugt som en industrihavn. I løbet af de sidste par år har havnen omdannet til et populært sted for lokalbefolkningen med boligbygninger, caféer og gratis udendørs aktiviteter. På Odense Havn er der en havnebad, udendørs skatepark og volleyballbaner. Havnen har også en 18-hullers minigolfbane, men dette er en betalt aktivitet. Turen til Odense Havn er også en oplevelse i sig selv. For at komme til havnen fra Odense togstation kan du krydse Odense's nye bro til fodgængere og cyklister. Jeg anbefaler at tage en cykel over broen for at opleve byen, som danskerne gør.

©VisitOdenseFoto:Johan Joensen


Nyd Odense's største street food marked - Storms Pakhus

Et andet godt sted at besøge i Odense er Storms Pakhus. Storms Pakhus er et summende street food marked med 16 madboder, 8 barer og 6 kreative rum. Storms Pakhus er et fantastisk sted at nyde nogle af de bedste Fynske smagsoplevelser sammen med familie og venner. I løbet af året er Storms vært for mange spændende begivenheder såsom Oktoberfest, julemarked, live musik og begivenheder for børn som Pizzaskolen.

Foto:Johan Joensen


Brug tid i et af Odenses mange grønne områder

På en typisk søndag prøver jeg at komme udenfor så meget som muligt. Du kan finde mig på en lang cykeltur gennem Munke Mose Park. Munke Mose er et af de lokales favorit hang outs, hvor du kan træne eller slappe af med venner og familie. Eventyrhaven er et andet smukt udendørs rum til at hænge ud. Medbring et tæppe og en flaske vin til en picnic med vennerne med udsigt over haven.