Velkommen til Odense

Praktisk information til koncertgæster i Odense

Skal du til Bruce Springsteen og the E Street Band koncert? Vi glæder os til at byde dig velkommen i Odense. Byen summer af liv, god stemning og et hav af store og små oplevelser. På denne side guider vi dig til alt lige fra parkering, praktisk information og offentlig transport til spisesteder, oplevelser – og alt dét, du skal bruge, for at få et dejligt ophold i byen.

This page in English   Diese Seite auf Deutsch

Nederst på siden her, kan du se hvad der sker i Odense. Start dit besøg på en af byens mange restauranter, caféer og ølbarer eller dyk ned i nogen af de mange spændende events i byen.
Mangler du et sted at sove, kan du få et overblik over alle byens overnatningssteder her. Husk at bestille overnatning i god tid. Vi ønsker dig et godt ophold i Odense! – og håber at se dig igen.

Besøg koncertens facebookside, hvor vi løbende opdaterer med aktuelle, praktiske informationer.

Transport til Dyrskuepladsen

Bruce Springsten og The E-street Band gæster Dyrskuepladsen i Odense. Herunder finder du svar på dine spørgsmål til transport til og fra koncerten

Odense er en nem by at komme rundt i – især ved at gå. Du kan gå til Odense Dyrskueplads (koncertpladsen), se gåruterne på kortet her.

Gå fra Odense Banegård / Odense Centrum:
Kommer du fra Odense Banegård kan du gå gennem Odense centrum og Falen for at komme til koncertpladsen. Ruten er cirka 3,7 km og vil tage cirka 45 minutter at gå.

Gå fra Vesterbro:
Tager du letbanen til Vesterbro, kan du på cirka 25 minutter gå til koncertpladsen. Ruten er cirka 1,9 km

Planlægger du at tage cyklen til koncerten, kan du med fordel bruge de særligt anlagte cykelparkeringspladser ved Dyrskuepladsen. 

Skal du ind ad Indgang A, kan du benytte cykelparkeringspladsen ved Travbanevej/Broløkkevej. Adgang via Falen. 

Skal du ind ad Indgang B, kan du benytte cykelparkeringspladsen ved Flemmings Allé. Adgang via Sdr. Boulevard. 

Se kortet her for placeringen af parkeringspladserne her

Du kan nemt rejse med letbanen rundt i Odense, hvor du kan købe billet via QR-koderne på stationerne. Billetten koster 15 kr. og er gyldig i en time. Du kan også downloade Rejsebillet-appen, der fungerer præcist som Rejsekortet.

Du kan også tjekke ind med rejsekort på letbanestationerne. 

Hvis du tager letbanen, kan du stå af følgende steder og gå til Dyreskuepladsen (koncertpladsen): 

 • Odense Banegård (ca. 45 min. gang)
 • Vesterbro (ca. 25 min. gang)

Letbanen kører med 7,5 minutters drift i timerne op til og lige efter koncerten. Resten af dagen køres der med normal drift. 
Se køreplan her: www.odenseletbane.dk/koreplan

Hvis du tager letbanen fra Syddansk Universitet, kan du med fordel benytte dig at stoppet ”Campus Odense”, hvor der vil være serviceguides til stede.

Vi opfordrer på det kraftigste til at parkere i udkanten af byen og tage offentlig transport til Dyrskuepladsen for at undgå kø efter koncerten.

Nedenfor kan du se en oversigt over parkeringsmuligheder, samt hvordan du kommer videre til koncertpladsen.

Parkering ved Syddansk Universitet
Gratis parkering ved Syddansk Universitet. 
Adresse, P Vest: Fioniavej, 5230 Odense M
Adresse, P Øst: Campusvej, 5220 Odense SØ
Vær opmærksom på at parkeringsarealet ved Cortex Park og Campuskollegiet har særskilte regler. Husk altid at orientere dig ved at læse de opsatte skilte. 

Hvis du kommer fra motorvejen, kan du tage afkørsel 50, Odense SØ og køre til SDU. Da der er flere parkeringspladser ved Fioniavej, anbefales det at finde plads der først. 
Herfra kan du tage med Letbanen fra stoppene Campus Odense eller SDU University, tag mod midtbyen (Albani Torv) eller stoppet ved Vesterbro.

Parkering Odense Syd (Gratis)
Gratis parkeringsanlæg lige ved Letbanen. 
Adresse: Søndre Hospitalsvej 25, 5260 Hjallese

Tag motorvejsafkørslen 50, Odense SØ og benyt dig gratis af parkeringsanlægget. Herfra kan du også stige på letbanen.

Parkering ved Ørbækvej 100
Der er gratis parkering på parkeringspladsen ved Ørbækvej 100. Herfra kan man med fordel tage letbanen ind mod byen fra letbanestoppet ved IKEA på den anden side af vejen.

Parkering ved Væddeløbsbanen og ved Tusindårsskoven
Fyens Væddeløbsbane har parkeringspladser på deres areal og ved Tusindårsskoven, som publikum skal tilkøbe før koncerten. Gæster, som skal parkere på Fyens Væddeløbsbane, har ind- og udkørsel via Sanderumvej og Væddeløbsvej. Gæster som skal parkere ved Tusindårsskoven (Trekanten) har ind- og udkørsel via Mågebakken, og man kan med fordel benytte afkørsel 52, Odense SV.
KLIK HER FOR BOOKING

Find parkering i Odense 
For parkering i Odense, kan du altid tjekke på Odense Rundt, hvor der er en oversigt over både kommunale og private parkeringspladser. www.odenserundt.dk/parkering

Kiss and Ride - Af- og pålæsning tilladt
Bliver du fragtet til og hentet fra koncerten i bil, er der etableret ”Kiss and Ride” på vejen Mågebakken tæt på Dyrskuepladsen.

Det er let at tage toget til Odense, da der er flere afgange i timen fra både Sjælland og Jylland. 
Tjek www.dsb.dk , www.gocollective.dk eller www.rejseplanen.dk for at planlægge din rejse.

Kommer du fra Svendborg? 
Du kan tage toget direkte til koncertpladsen. Stå af ved Odense Sygehus Station, som er 5. min gang fra Dyreskuepladsen.

Fra Odense Banegård
Du kan komme til koncertpladsen via bus, Letbane eller til fods fra Odense Banegård. Se relevant afsnit her på siden. 

Du skal være opmærksom på, at der efter koncerten, vil være en stor belastning af stoppet ”Odense Sygehus” og en begrænset kapacitet i togene. Du kan med fordel søge andre transportmuligheder. 

Tager du bussen rundt i Odense, kan du med fordel købe en billet til letbanen, da denne også kan bruges i busserne. Køb din billet ved at scanne QR-koden på letbanestationerne eller via hjemmesiden her: https://letbanebillet.dk/. Du kan også bruge portalen Rejsebillet her: https://www.rejsekort.dk/da/rejsebillet.

Tager du bussen fra Odense Banegård, kan du tage følgende busser, der har stop tæt ved Dyreskuepladsen:

 • Bus 55 i retningen mod Bellinge fra OBC Syd plads C
  Stå af ved Tietgens Allé / Sdr. Boulevard og herefter gå til Dyreskuepladsen
 • Bus 85 i retningen mod Højby fra OBC Syd plads C
  Her skal du stå af ved OUH / J.B. Winsløws Vej og gå til koncertindgangen. 
 • Bus 141 i retningen mod Faaborg fra OBC nord plads H
  Her kan du stå af ved stoppet Tietgens Allé / Sdr. Boulevard og herefter gå til Dyreskuepladsen
 • Bus 151-153 i retning mod Glamsbjerg/Assens fra OBC Syd Plads C. 
  Her kan du stå af ved stoppet Tietgens Allé / Sdr. Boulevard og herefter gå til Dyreskuepladsen

Her kan du se et kort over stoppestederne på Odense Banegård.

Handicapparkering bliver på forpladsen ud mod Sønderboulevard. Der skiltes om adgang til handicapparkering via Anne Maries Allé / Rosenvænget / Clausens Allé / Østergårds Allé til forpladsen. Identifikation er invalideskilt.

Det er muligt at parkere gratis ved Parkering Odense Syd og herfra tage letbanen til Hjallese station eller midtbyen. Letbanen har trinfri adgang. Se afsnit om parkering. 

Fra Hjallese station kan du tage regionaltoget til Odense Sygehus Station, hvorfra der er 15 min. gang til koncertpladsen.
For handicapservice i regionaltoget se her: www.arriva.dk/handicapservice

Det er flere muligheder for handicapparkering rundt i Odense, se Odense Rundt for mulighederne rundt i byen.
www.Odenserundt.dk/handicapparkering

Hvis du tager taxa til koncertpladsen, skal du være opmærksom på at flere veje er spærret. Vi anbefaler følgende steder for afsætning og afhentning. 

Afsætningsplads før koncerten: Højresvingsbanen fra Kløvermosevej mod Falen.

Afhentningsplads efter koncerten: Nærmeste afhentningsplads vil være ved Odense Universitets Hospital foran parkeringspladsen til psykiatrisk afdeling.

 

Der bliver etableret begrænset parkering for turistbusser nær koncertpladsen. Turistbusser skal ind via afkørsel 53 til Kløvermosevej og videre til højre ad Falen. Her vil de blive lukket ind af hjemmeværnet.

Det er også muligt at parkere andre steder i Odense med turistbus, se Odense Rundt for mulighederne rundt i byen.
www.Odenserundt.dk/turistbus

Drone skud af den gamle bydel

Oplev Odense på en dag

Foto: Thomas Mørkeberg

Oplev Odense som de lokale

Odense under huden. De er lokale ildsjæle, som kender til både store oplevelser, små oaser og skjulte perler. Men hvor tager de hen, når de skal på opleve, shoppe og smage på det gode liv i byen?

Den fynske oplevelse

© Egeskov Slot
Foto: Ard Jongsma
Odense bymidte er fyldt med parkeringspladser

Oplev alle sæsoner i Odense

Hvornår planlægger du at kigge forbi næste gang?

Sommerstemning i Odense
sommer ikon

Sommer

Sommer i Odense er lig med masser udeliv, små hyggelige musikevents, hygge i parkerne og god mad, en kop kaffe nede ved åen, torsdagskoncerter og meget mere. 

drone blad efteraar højformat
Efterår - ikon

Efterår

Gyldne blade, kastanier, lange gåture langs Odense Å eller på Stige Ø, kaffe og kakao i spandevis på de lokale caféer - det er efterårshygge a la Odense.

Julestemning brandts passage
Juleikon

Jul

Udforsk byens eventyrlige julemarked og oplev byens stemningsfulde julebelysning, som spreder sig i byens gader. Oplev også det helt nye H.C. Andersen Museum.

H.C. Andersen Skoven med sne
Vinter - snefnug ikon

Vinter

Nyd vinterferien i Odense med udendørs aktiviteter og forhåbentligt dejligt vintervejr. Gå f.eks. en tur i den gamle bydel og oplev de charmerende gamle huse.