Det er altid hyggeligt at besøge Odense, men særligt når byen er fuld af glade mennesker, der nyder stemningen til en af vores større events. Der er noget at komme efter hele året, men særligt i sommermånederne går det stærkt. Temaerne spænder vidt fra blomster via kortfilm til gastronomi.

Odense er festivalernes by. Året rundt er der magiske festivaler, storslåede koncerter og tankevækkende events af enhver art året rundt, der kan give dig nye oplevelser og inspiration.

En af de største festivaler er den magiske HCA Festival, der hver år i august danner rammerne for en magisk stemning i hele Odense, hvor imponerende lysshow, koncerter og optrædener med Hans Christian Andersens tema på hvert et gadehjørne danner rammen for en eventyrlig oplevelse.

I juni måned danner Tinderbox rammen for Danmarks 2. største musikfestival, hvor mange internationale kunstnere hvert år gæster Odense. Her kan du opleve pop, rock og techno af enhver art, og deltage i en af Danmarks største fester sammen med de lokale.

Udover nævnte festivaler byder Odense på Odense Internationale KortfilmsfestivalOdense BlomsterfestivalMagiske Dage (fantasy festival) og meget meget mere. Disse festivaler afholdes i sensommeren og efteråret.

Parkering i Odense bymidte