Odense på 1 dag

Foto: Thomas Mørkeberg

Vi siger det bare - du kan ikke nå at se hele Odense på en dag. Men nogen gange må man jo nøjes når man kun har tid til en en-dags-tur :)
Her får du vores tips til hvordan du får mest ud af den tid du har, hvad enten du er til kunst, gamle huse, grønne stier, brosten og/eller kultur.

Der venter massevis af store og små oplevelser I Odense, og du kan nå flere af dem med en endagstur. En af fordelene ved Odense er nemlig at afstandene mellem attraktioner og spisesteder i centrum er kort, så der er god mulighed for at nå rundt til flere steder på en dag, og meget af det kan du nå med en gåtur eller en lille cykeltur.

Fyn’s hovedstad har lidt af det hele. Smuk natur, unikke attraktioner og masser af charmerende spisesteder – om du vil på restaurant om aftenen eller nyde en afslappet frokost, så har Odense nogle af de lækreste gastronomiske oplevelser.

Inspiration til flere besøg i Odense

Sommerstemning i Odense
sommer ikon

Sommer

Sommer i Odense er lig med masser udeliv, små hyggelige musikevents, hygge i parkerne og god mad, en kop kaffe nede ved åen, torsdagskoncerter og meget mere. 

Piger cafe shopping
Shopping ikon

Shopping

Med en af Danmarks længste gågader er der store muligheder for at finde lige det, du går og mangler i klædeskabet, køkkenet, strikkeposen, på skoreolen m.m.

Venner i Eventyrhaven
Ikon familie

Lokal

Ramen på Storms Pakhus
Gastro ikon

Gastro

Lækre, nye restauranter og spisesteder af høj kvalitet skyder op overalt - nu skulle der nu i Odense være flere restauranter pr. indbygger end i København.