bro over odense aa vintervejr

Vinter i Odense

Foto: Anja Panduro

Vintertid er hyggetid

I Odense omfavner vinteren byen med sin stille ro og åbner op for en skatkiste af hyggelige tilbud. Dyk ned i vinterens charme, hvor kulturelle oplevelser, gastronomiske perler og storbystemning forenes og skaber en stemning af hygge og overskud.

Foto: Betina Rosenberg
© VisitOdenseFoto: Frame & Work

Gastronomiske eventyr: Smagsoplevelser i topklasse

Odense er ikke blot en kulturskat, men også et kulinarisk mekka. Forkæl dine smagsløg med gastronomiske kreationer på byens hyggelige restauranter og caféer. Fra lokale delikatesser til international fusion, vil Odenses kulinariske scene være en fest for dine smagsløg. 

Flere tips til et vinterbesøg i Odense

H.C. Andersen statue i Eventyrhaven
hoej hat

H.C. Andersen

Fra fattigt barn i den Odenseanske slum til feteret kulturpersonlighed i de øverste sociale lag i 1800-tallets København, det er H.C. Andersens eget eventyr.

The old quarter with lights and snow
Johanneskors

Top attraktioner

Se de vigtigste ting, Odense har at byde på. Det nye H.C. andersen Hus er en kulturattraktion i verdensklasse og vores andre seværdigheder har en høj standard.

Sankt Knud og Albani Kirke
borg-ikon

Tidsrejser

Odense er en af Danmarks ældste byer og overalt kan du fornemme historiens gang. På museerne kan du opleve vikingetid, jernalder & 1800-tallets liv på landet.

Pige på bro
Baeredygtighed ikon

Bæredygtighed

I Odense bidrager vi til Danmarks bæredygtighed - vi støtter op om cykelkulturen, vi udfaser kul på Fynsværket og tænker bæredygtighed ind i nye projekter.