Sommer i Odense

VisitOdense
Foto:Simone Stæhr Keller&Daniel Jensen
- en by, du troede du kendte

Oplev Sommermagien i Odense

Velkommen til Odense, en by, hvor sommeren blomstrer med eventyr og hygge, perfekt for familier og par, der søger en uforglemmelig ferieoplevelse. I H.C. Andersens fødeby venter der jer en verden af fantasi og kulturel rigdom, hvor hvert gadehjørne fortæller en historie.

Besøg H.C. Andersens Hus

Bliv overvældet af arkitetur, eventyr og historie på en anderledes museumsoplevelse med audioguide.

Foto: Thomas Mørkeberg

Sommertips i Odense

Hver årstid byder på sine særlige oplevelser og sommer i Odense er lig med udendørs koncerter, sejlture på åen, aftenture på havnen og masser af by-, shopping- og caféhygge.

Oplevelser i det fri

Byen er spækket med udendørs attraktioner og oplevelser, der egner sig perfekt til en skøn sommerdag. Rejs tilbage i tiden i Den Fynske Landsby og Odins Odense, nyd en kold dukkert i Havnebadet, slip hele familien løs i Odense Zoo eller oplev en af Odenses MANGE andre udendørs oplevelser.

Odense i børnehøjde

Se Odenses mange tilbud til børn og barnlige sjæle

Foto: Mette Krull

Sommermad og kaffe i det fri

Noget af det hyggeligste ved sommeren er muligheden for at sidde udenfor på caféer og restauranter. Her er nogle af de bedste udendørsserveringer i sommer-Odense.

Grønne og skyggefulde oaser

På en varm sommerdag kan det være ekstra dejligt at smide sig i skyggen af et af de store træer i Odenses mange parker. Ligegyldigt hvor i Odense du er, er der aldrig langt til nærmeste oase.

Måske er du også interesseret i:

Sommer på Fyn
Vikingemuseet Ladby ved Kerteminde
Odense havnebad
Udendørs attraktioner
Legeruten langs Odense Å
Legeruten langs Odense Å
Bruce Springsteen spiller koncert
Events - Det sker i Odense