Gå til indhold
Sommer i Odense topbanner med tekst

Foto:Thomas Mørkeberg

Sommer i Odense

Sommer i Odense er altid noget helt specielt. Når solens stråler rammer og dagene bliver længere, summer hele byen af liv, glæde og store oplevelser.

Der bydes op til fantastiske festivaler, store kulturoplevelser, hyggelige og sjove øjeblikke på havnen, og ved de mange udendørs caféer og barer. Giv den gas med dans, leg og hygge - både til lands og til vands

Besøg det nye H.C. Andersen Hus

Bliv overvældet af arkitetur, eventyr og historie på en anderledes museumsoplevelse med audioguide.

© VisitOdense
Foto: Daniel Jensen

Sommertips i Odense

Hver årstid byder på sine særlige oplevelser og sommer i Odense er lig med udendørs koncerter, sejlture på åen, aftenture på havnen og masser af by-, shopping- og caféhygge.

Oplevelser i det fri

Byen er spækket med udendørs attraktioner og oplevelser, der egner sig perfekt til en skøn sommerdag. Rejs tilbage i tiden i Den Fynske Landsby og Odins Odense, nyd en kold dukkert i Havnebadet, slip hele familien løs i Odense Zoo eller oplev en af Odenses MANGE andre udendørs oplevelser.

Sanseudstilling på Brandts - Flødedrøm og Pølseskind

Odense i børnehøjde

Se Odenses mange tilbud til børn og barnlige sjæle

Foto: Anne Bæk

Sommermad og kaffe i det fri

Noget af det hyggeligste ved sommeren er muligheden for at sidde udenfor på caféer og restauranter. Her er nogle af de bedste udendørsserveringer i sommer-Odense.

Grønne og skyggefulde oaser

På en varm sommerdag kan det være ekstra dejligt at smide sig i skyggen af et af de store træer i Odenses mange parker. Ligegyldigt hvor i Odense du er, er der aldrig langt til nærmeste oase.

Måske er du også interesseret i:

Sommer på Fyn
Vikingemuseet Ladby ved Kerteminde
Mælkebøtter og bindingsværk i Den Fynske Landsby
Udendørs attraktioner

Find out what we are up to: