Spis ude

Foto:Frame & Work&Rico Feldfoss
Odense for foodies

Lækre, nye restauranter og spisesteder af høj kvalitet skyder op overalt - efter sigende skulle der nu i Odense være flere restauranter pr. indbygger end i København. Om det er sandt eller ej, så spiser Odenseanerne ude som aldrig før og bl.a. vores street food markeder bugner af gode, lækre tilbud.
Du kan også finde information om spisesteder i Odense og gastroevents på www.odensespiseguide.dk 

I Odense elsker vi mad og dyrker nysgerrigt det nye og det traditionelle. Restauranter og spisesteder, cafeer, gourmetoplevelser, street-food markeder, fynske specialiteter og råvarer, fødevaremarkeder og meget mere danner rammen for en by med masser af muligheder for at gå på oplevelse i gastronomiens verden.

Fyn bliver ofte kaldt for Danmarks spisekammer, Danmarks frugthave og Danmarks køkkenhave. Disse tre betegnelser dækker over den samme ting – råvarerne på den lille ø i midten af landet er noget helt specielt. Den fynske muld giver grobund for nogle af landets bedste råvarer.

Inspiration

Det kan anbefales at gå på opdagelse i byens madscene, hvad enten man er til fine dining, streetfood eller traditionel dansk mad – Odense kan byde på det hele. Du kan også besøge byens fødevaremarked hver onsdag eller lørdag, og smage på de friske fynske grønsager eller lokale oste.
Velbekomme!

Gastroevents i den kommende uge