drone blad efteraar højformat
Efterår

Nyd efteråret i Odense

Foto:Benjamin Dalby&Jonas Legarth
- en by, du troede du kendte

De gyldne blade falder af træerne, dagene bliver kortere og vi går mod mørkere tider, hvor indendørshyggen er for opadgående. Efteråret i Odense byder på et væld af oplevelser i takt med at måden vi bruger byen ændrer sig. Hvis du er på udkig efter en gastro-weekend, kulturoplevelser i særklasse eller en familieweekend med fuld fart, så er Odense det helt rigtige sted at kigge hen.  

Det kan du opleve

Hvornår skal du til Odense næste gang?

Julestemning brandts passage
Juleikon

Jul

Udforsk byens eventyrlige julemarked og oplev byens stemningsfulde julebelysning, som spreder sig i byens gader. Oplev også det helt nye H.C. Andersen Museum.

H.C. Andersen Skoven med sne
Vinter - snefnug ikon

Vinter

Nyd vinterferien i Odense med udendørs aktiviteter og forhåbentligt dejligt vintervejr. Gå f.eks. en tur i den gamle bydel og oplev de charmerende gamle huse. 

foraar topic højformat
Foraar - ikon

Forår

Endelig forår. Hvis du er på jagt efter en forlænget weekend eller måske mere, så tag et kig på, hvad Odense kan tilbyde her i foråret og påsken.

Sommerstemning i Odense
sommer ikon

Sommer

Sommer i Odense er lig med masser udeliv, små hyggelige musikevents, hygge i parkerne og god mad, en kop kaffe nede ved åen, torsdagskoncerter og meget mere.