Bistroer og fransk-inspirerede restauranter

Foto: Rico Feldfoss

Drømmer du om en aften med autentisk fransk madlavning, charmerende atmosfære og et strejf af parisisk elegance? Odense har mere at tilbyde end H.C. Andersen og vikinger! Byens kulinariske scene byder på en række spændende franske restauranter, der kan tilfredsstille enhver smag og budget.

Denne guide er lavet til dig, der sætter pris på god mad og veltilberedte råvarer, nyder den afslappede atmosfære på en hyggelig bistro eller den formelle elegance på en gourmetrestaurant og ønsker en autentisk fransk oplevelse med klassiske retter og spændende nyfortolkninger.

Liste
Kort
Restaurant Aro - Michelinrestaurant
Foto: Restaurant Aro

Restaurant Aro - Michelinrestaurant

På Restaurant ARO er du sikret en helt igennem fantastisk madoplevelse. Der bliver kræset om gæsterne når der serveres gourmetmad i de uhøjtidelige rammer.

Læs mere
Restaurant Pasfall
Foto: Ukendt

Restaurant Pasfall

Tag på Restaurant Pasfall for en formidabel oplevelse med gourmetmad i højeste kvalitet. Menuen skifter efter sæson og restauranten har stor fokus på lokale, fynske råvarer og sæsonvarer.

Læs mere
Restaurant Bacchus
Foto: Restaurant Bacchus

Restaurant Bacchus

Velkommen på Restaurant Bacchus

I restauranten kan du nyde det franske køkken for fuld udblæsning. Her fokuseres på de bedste råvarer inden for grønt i sæson og kød, fisk og skaldyr. Det kombineres m...

Læs mere
Restaurant HOS
Foto: Restaurant HOS

Restaurant HOS

Hos Restaurant HOS er du sikret en fantastisk smagsoplevelse i hyggelige og atmosfæriske omgivelser. Her byder teamet indenfor til blandt andet smørrebrød.

Læs mere
Brasserie Bordeaux
Foto: Brasserie Bordeaux

Brasserie Bordeaux

Fransk restaurant i Odense centrum
Brasserie Bordeaux er en traditionel fransk restaurant i Odense centrum, der tilbyder både morgenmad, frokost og aftensmad. Konceptet for restauranten i Odense består...

Restaurant Kok og Vin
Foto: Panduro Photography

Restaurant Kok og Vin

Kok og Vin er en klassisk, fransk bistro med en hyggelig og uformel atmosfære og et spisekort, der følger årstidernes skiften.

Hos Kok og Vin mener de at livet handler om om at spise og drikke. Og hv...

Læs mere
Druen & Bønnen
Foto: VisitOdense

Druen & Bønnen

Druen & Bønnen er et spisested i hjertet af Odenses gågade, lige ved Odense Rådhus og Flakhaven. Restauranten åbnede i 2005 og stedet har udviklet sig fra at være en velbesøgt brunch- og frokost café ...

Læs mere
Restaurant Fionie
Foto: Odense Sport & Event

Restaurant Fionie

Hos Restaurant Fionie får du det traditionelle franske køkken tilsat de bedste fynske råvarer, kreativitet og kærlighed til maden.

Læs mere
Restaurant Hans Christian
Foto: Comwell Hotel H.C. Andersen

Restaurant Hans Christian

Bæredygtighed er i fokus overalt på Restaurant Hans Christian, også i køkkenet. De genbruger f.eks. brødrester til nye brød og passer omhyggeligt en 23 år gammel surdej. De prioriterer at bruge hele i...

Læs mere
Grøn oplevelseRestaurant Knudsens Gaard
Foto: 3D-foto.dk

Restaurant Knudsens Gaard

Restaurant Knudsens Gaard er en af Odenses bedste restauranter. Vi tilbyder hver dag forskellige dansk – fransk – italiensk inspirerede menuer, samt et alsidigt a la Carte kort med årstidens råvarer. ...

Læs mere
Restaurant Skovbakken
Foto: Restaurant Skovbakken

Restaurant Skovbakken

Restaurant Skovbakken er en af de mest kendte og populære restauranter i Odense. Beliggende i et smukt gammelt hus ved Odense Å og Odense ZOO, byder restauranten på en unik og charmerende atmosfære.
Sk...

Læs mere