vinterstemning i det gamle kvarter

Vinterferie i Odense

Foto: Daniel Jensen

Vinterferien i Odense byder på sjove aktiviteter for børn og hele familien i uge 7 og 8. Vi har samlet de allerbedste familieaktiviteter og ting du kan lave i vinterferien herunder. Opdag charmen ved vinterferien i Odense, hvor Danmarks historiske rødder møder moderne byliv.

Odense, kendt for sin forbindelse til H.C. Andersen, tilbyder en unik blanding af kulturel rigdom og varme, der gør den til et ideelt sted for en familieferie, også i de kolde måneder. 

Besøg H.C. Andersens Hus

Foto: Benjamin Dalby

For jer med børn - særligt i vinterferien

Dag for dag i uge 7

Snefnuggene blev større og større, til sidst så de ud, som store hvide høns. ( H.C. Andersen, Snedronningen )

Hvornår vil du besøge Odense?

foraar topic højformat
Foraar - ikon

Forår

Endelig forår. Hvis du er på jagt efter en forlænget weekend eller måske mere, så tag et kig på, hvad Odense kan tilbyde her i foråret og påsken.

Sommerstemning i Odense
sommer ikon

Sommer

Sommer i Odense er lig med masser udeliv, små hyggelige musikevents, hygge i parkerne og god mad, en kop kaffe nede ved åen, torsdagskoncerter og meget mere. 

drone blad efteraar højformat
Efterår - ikon

Efterår

Gyldne blade, kastanier, lange gåture langs Odense Å eller på Stige Ø, kaffe og kakao i spandevis på de lokale caféer - det er efterårshygge a la Odense.

Julestemning brandts passage
Juleikon

Jul

Udforsk byens eventyrlige julemarked og oplev byens stemningsfulde julebelysning, som spreder sig i byens gader. Oplev også det helt nye H.C. Andersen Museum.