10 restauranter, du skal prøve

Foto: Rico Feldfoss

Her er vores bud på 10 steder, vi synes, du skal prøve - listen indeholder naturligvis vores lokale Michelin restaurant og de lokale restauranter som Whiteguide har udvalgt, men du finder også masser af Odense perler med højt niveau, så du kan gå på gastronomisk skattejagt.

Liste
Kort
Restaurant Aro - Michelinrestaurant
Foto: Restaurant Aro

Restaurant Aro - Michelinrestaurant

På Restaurant ARO er du sikret en helt igennem fantastisk madoplevelse. Der bliver kræset om gæsterne når der serveres gourmetmad i de uhøjtidelige rammer.

Læs mere
Restaurant HOS
Foto: Restaurant HOS

Restaurant HOS

Hos Restaurant HOS er du sikret en fantastisk smagsoplevelse i hyggelige og atmosfæriske omgivelser. Her byder teamet indenfor til blandt andet smørrebrød.

Læs mere
Restaurant Pasfall
Foto: Ukendt

Restaurant Pasfall

Tag på Restaurant Pasfall for en formidabel oplevelse med gourmetmad i højeste kvalitet. Menuen skifter efter sæson og restauranten har stor fokus på lokale, fynske råvarer og sæsonvarer.

Læs mere
Restaurant Sortebro Kro
Foto: Restaurant Sortebro Kro

Restaurant Sortebro Kro

Hvis du er fan af god service og velsmagende gourmet oplevelser kombineret med autentiske og ualmindelige charmerende omgivelser, så må du ikke gå glip af Sortebro Kro.

Kongelig priviligeret landevej...

Læs mere
Det Glade Vanvid
Foto: Vicky Ibsen Mørch

Det Glade Vanvid

Til middag hos Brødrene Koch

De to erfarne kokkebrødre, Lasse og Michael Koch, står bag Det Glade Vanvid.

En aften på Det Glade Vanvid starter kl. 18:30, hvor dørene åbner. Her begynder aftenen med ...

Læs mere

Restaurantscenen i Odense har udviklet sig meget de senere år og spænder nu bredt fra streetfood til gourmet restauranter. Nogle af de bedste spisesteder i odense til en god frokost eller en god middag i Odense midtby har vi samlet til dig på listen her.

Spisestederne i Odense ligger i byens forskellige kvarterer, blandt andet centreret omkring gågaderne, Brandts Klædefabrik, Nørregade og det gamle kvarter. Restaurant Aro, der som Odenses bedste restaurant har en eftertragtet michelinstjerne, er placeret i et klassisk industrikvarter på Østerbro.  

Liste
Kort
Restaurant Oluf Bagers Gaard
Foto: Restaurant Oluf Bagers Gaard

Restaurant Oluf Bagers Gaard

Restaurant Oluf Bagers Gaard i Nørregade ligger inde i en gammel brostens-baggård med indgang fra Hans Jensens Stræde. Køkkenet beskrives nok bedst som dansk – nordisk med inspiration fra det franske ...

Læs mere
Restaurant Kok og Vin
Foto: Panduro Photography

Restaurant Kok og Vin

Kok og Vin er en klassisk, fransk bistro med en hyggelig og uformel atmosfære og et spisekort, der følger årstidernes skiften.

Hos Kok og Vin mener de at livet handler om om at spise og drikke. Og hv...

Læs mere

Restaurant Goma - japansk restaurant

Goma, beliggende helt centralt i Odense, serverer sofistikeret og spændende japansk mad inspireret af den traditionelle Omakase serveringsstil. Det betyder i al sin enkelthed at kokken sammensætter en...

Læs mere
Restaurant I Pupi Siciliani
Foto: Rico Feldfoss

Restaurant I Pupi Siciliani

I Pupi Siciliani er en ægte, lille siciliansk restaurant, der har fået udmærkelse af Det Italienske Handelskammer for sit håndværk og autenticitet. Indretningen er rustik og hyggelig med stenvægge og ...

Læs mere

Den Gamle Kro i Overgade, Odense

Dansk mad i moderne indpakning

Den gamle Kro ligger i Overgade i en smuk gammel bygning, der er dateret til 1683. Kroen består af to huse med en gårdhave mellem og overalt kan du fornemme den histori...

Læs mere

Og mange, mange flere

Klik og læs mere om gastroscenen i Odense - restauranter til frokost og til aften, restauranter med klimavenlige retter og meget mere.