Brandts Klædefabrik

Foto:Andreas Bastiansen&Line Slot
Oplev det kreative, kvalitetsbevidste kvartér i hjertet af Odense

Brandts Klædefabrik emmer af atmosfære og autenticitet, og er indbegrebet af det kreative og skæve miljø, alt sammen samlet under åben himmel og forbundet af små, smalle gader og hyggelige, små torv.

Få andre steder oplever du et så sprudlende byliv med caféer, livsstilsbutikker, specialiteter og design blandet med kunst, kultur og ikke mindst natur lige om hjørnet, når du fra Brandts Klædefabrik på blot et par minutter kan bevæge dig via Ny Vestergade ned til den hyggelige park Munke Mose, hvor Odense Å og stisystemet langs åen også går igennem.

Et åndehul uden biler og uden kædebutikker

I hjertet af Brandts Klædefabrik ligger Odenses kulturelle mekka, der også huser en over 40 år gamle biograf, Cafébiografen. Hele området var engang en klædefabrik og den karakteristiske, gammeldags industriarkitektur med de gule mursten og grønne, sprossevinduer gør, at det skiller sig ud fra omgivelserne og føles som en lille by i byen.

Et levende miljø af så helhjertet en støbning, at det også favner spændende arrangementer og events året rundt, fx balletforestillinger, koncerter og talks. Det er også her du finder Kunstmuseum Brandts, hverdagsmuseet Tidens Samling, Farvergården, Studenterhuset og spillestedet Magasinet.

Spisesteder

Foto: Line Slot
Foto: Line Slot

Måske er du også interesseret i

Jonathan Kvium gennem skulptur
Jonathan Kvium, Galleri Albert Contemporary
Pige med død fugl @Don John
Street art og bykunst