Gå til indhold

Whiteguide restauranter i Odense

Foto: Elvinas

Odense har masser af gode restauranter, inklusive 3 der er med i den skandinaviske restaurantguide Whiteguide (vi synes nu at der er flere, der fortjener samme fornemme omtale). Hvis du er til lækker mad i smukke omgivelser, så giv de her 3 et skud, du bliver med garanti ikke skuffet.

De tre restauranter, Whiteguide har valgt at nævne i Odense, er Restaurant Vaar, Aro og Restaurant Pasfall. Hvis du vil se flere gourmetrestauranter i Odense, kan du klikke her

Liste
Kort
Restaurant Aro, Østerbro
Foto: Elvinas

Restaurant Aro, Østerbro

På Restaurant ARO er du sikret en helt igennem fantastisk madoplevelse. Der bliver kræset om gæsterne når der serveres gourmetmad i de uhøjtidelige rammer.

Læs mere
Restaurant Vår - gourmetrestaurant
Foto: Restaurant Vår

Restaurant Vår - gourmetrestaurant

Denne lille restaurant med kun seks borde åbnede i 2017, men er allerede i 2018 nævnt i White Guide. Jacob Burmølle-Jensen (tidligere på Kadeau og Restaurant Naert) står selv i køkkenet og princippern...

Læs mere
Restaurant Pasfall
Foto: Ukendt

Restaurant Pasfall

Tag på Restaurant Pasfall for en formidabel oplevelse med gourmetmad i højeste kvalitet. Menuen skifter efter sæson og restauranten har stor fokus på lokale, fynske råvarer og sæsonvarer.

Læs mere

Hvis du vil tilbage til restaurant og spiseguide-siden, hvor du også finder lækre bud på streetfood og veganervenlige restauranter kan du klikke her.

Find out what we are up to: