Whiteguide restauranter i Odense

Foto: Elvinas

Odense har masser af gode restauranter, inklusive 3 der er med i den skandinaviske restaurantguide Whiteguide - Restaurant Aro har sågar lige skaffet Odense og Fyns første michelin-stjerne. Hvis du er til lækker mad i smukke omgivelser, så giv de her et skud, du bliver ikke skuffet.

De tre restauranter, Whiteguide har valgt at nævne i Odense, er Restaurant HOS, Restaurant Aro og Restaurant Pasfall. Hvis du vil se flere gourmetrestauranter i Odense, kan du klikke her

Liste
Kort
Restaurant Aro - Michelinrestaurant
Foto: Restaurant Aro

Restaurant Aro - Michelinrestaurant

På Restaurant ARO er du sikret en helt igennem fantastisk madoplevelse. Der bliver kræset om gæsterne når der serveres gourmetmad i de uhøjtidelige rammer.

Læs mere
Restaurant HOS
Foto: Restaurant HOS

Restaurant HOS

Hos Restaurant HOS er du sikret en fantastisk smagsoplevelse i hyggelige og atmosfæriske omgivelser. Her byder teamet indenfor til blandt andet smørrebrød.

Læs mere
Restaurant Pasfall
Foto: Ukendt

Restaurant Pasfall

Tag på Restaurant Pasfall for en formidabel oplevelse med gourmetmad i højeste kvalitet. Menuen skifter efter sæson og restauranten har stor fokus på lokale, fynske råvarer og sæsonvarer.

Læs mere

Hvis du vil tilbage til restaurant og spiseguide-siden, hvor du også finder lækre bud på streetfood og veganervenlige restauranter kan du klikke her.