Oplev Odense

Foto:Daniel Jensen&Johan Joensen
Byhygge, historie og kultur

Hvorfor vælge Odense?

Der er mange dejlige steder i Danmark, så hvorfor skal du tage til Odense? Og tage familien, kæresten eller vennerne med? Hvis du spørger os, så er svaret klart.

- fordi Odense er storbyhygge med overskuelige afstande, fordi vi har den største koncentration af anerkendte museer uden for hovedstadsområdet, fordi vi er Danmarks grønneste storby, fordi her er sjove og imponerende events året rundt, fordi vi er i gang med at genopfinde midtbyen med flotte hang-outs, letbane og supercykelsti - og fordi Odense er H.C. Andersens fødeby.

Hvornår vil du besøge Odense?

Uanset om du er til sommer, sol og udendørsliv eller vinterhygge og museumsbesøg, så kan du finde tips til din yndlingsårstid her.

foraar topic højformat
Foraar - ikon

Forår

Endelig forår. Hvis du er på jagt efter en forlænget weekend eller måske mere, så tag et kig på, hvad Odense kan tilbyde her i foråret og påsken.

Sommerstemning i Odense
sommer ikon

Sommer

Sommer i Odense er lig med masser udeliv, små hyggelige musikevents, hygge i parkerne og god mad, en kop kaffe nede ved åen, torsdagskoncerter og meget mere. 

drone blad efteraar højformat
Efterår - ikon

Efterår

Gyldne blade, kastanier, lange gåture langs Odense Å eller på Stige Ø, kaffe og kakao i spandevis på de lokale caféer - det er efterårshygge a la Odense.

H.C. Andersen Skoven med sne
Vinter - snefnug ikon

Vinter

Nyd vinterferien i Odense med udendørs aktiviteter og forhåbentligt dejligt vintervejr. Gå f.eks. en tur i den gamle bydel og oplev de charmerende gamle huse.