Odense Havnebad
fisketrappen i Munkemose

Oplevelser ved vandet

Foto:Kasper-Emil Tornfeldt&Anja Panduro

Lige siden vikingetiden har Odenses placering ved Odense Fjord og Odense Å haft stor betydning for byens udvikling. Gennem de senere år er der sket en stor byfornyelse omkring Odense Inderhavn, hvor nye, moderne lejlighedskomplekser, virksomheder, rekreative områder og ikke mindst Odense Havnebad (offentlig udendørs swiming pool) er skudt op og giver liv hele døgnet. Sidstnævnte havnebad er i øvrigt på VOGUE Americas liste over et af verdens smukkeste steder at vinterbade.

Aktiviteter ved vandet

På alle tidspunkter af året er der mange muligheder for gode oplevelser på havnen og i særdeleshed i sommerhalvåret sprudler kajerne og havnebassinet af liv med alt fra GoBoats til paddle boards, private skibe og hyggelige restauranter og caféer.

Ud over inderhavnen byder Odense Å og de omkringliggende parker også på mange aktiviteter hele året for både store og små, blandt andet vandcykler og Odense Åfart, Stige Ø er blomstret op og byens mange offentlige svømmerhaller giver rig mulighed for en svalende dukkert, når sommerheden indbyder til det.

Når sulten melder sig

Måske er du også interesseret i:

Dronefoto over den gamle bydel med H.C. Andersens Hus
Byens rum
To cyklister på vej over Byens Bro
Aktive oplevelser og indendørs sjov