Gå til indhold
©  Foto:

Den Fynske Landsby - Frilandsmuseum

Rejs tilbage i tiden på det fynske friluftsmuseum Den Fynske Landsby - med landsbyhuse og gårde fra det 18. og 19. århundrede - et komplet landsbymiljø er blevet genskabt med bindingsværksbygninger, hegn, husdyr, en landsbydam og en landsbygade. Hele landsbyen er omgivet af opdyrket jord. Museet fortæller historien om livet i landet omkring 1850'erne og inkluderer genstande fra dengang.

Udforsk livet i det 18. og 19. århundrede, da folk på landet boede sammen i små samfund og levede selvforsynende liv. Dette fortælles yderligere gennem det levende historieprogram, hvor frivillige udfører rollerne som kokke, kuske, markarbejdere, lysedyppere, gåsepiger og mange flere! Når du besøger landsbyen, kan du interagere med disse figurer, når de er i gang med deres daglige gøremål for at skabe den rette atmosfære for dig!
Dette miljø er også det, der inspirerede mange af HC Andersens populære eventyr.

Oplev landbruget, som det praktiseres ved hjælp af traditionelle metoder! - med mange aktiviteter og levende historie i løbet af ferien. I Den Fynske Landsby får du fornemmelsen af at være på landet, kun få kilometer fra Odenses centrum.

Bemærk, at der omkring højtider og i skoleferier kan være enkelte dage  med ændrede åbningstider, se venligst hjemmesiden.
Husk også at børn og unge under 18 ikke skal betale entré i Den Fynske Landsby.