VisitOdense

Tag familien med på en eventyrlig skattejagt

Hvilke aktiviteter skal man finde på, når man har familiens små eventyrlystne børn med på tur? Svaret er en skattejagt gennem nogle af Odenses hyggeligste gader, hvor hele temaet for skattejagten tager udgangspunkt i H. C. Andersen, hans eventyr og de steder, der knytter sig til ham.

Skattejagten foregår online, via app’en Motes, hvor I kan følge en rute på ca. 1 km. Ruten tager jer fra Odenses gamle bydel, ned forbi Odense Å og slutter i hjertet af centrum. På turen vil I blandt andet møde flere figurer fra nogle af H. C. Andersens mest kendte eventyr og samtidig få et indblik i den kendte digters liv i Odense.

https://app.motes.world/map/odense

Ved hvert stop på skattejagten, vil I få lidt information og blive klogere på H. C. Andersen og nogle af hans eventyr. Samtidig er der små sjove inputs undervejs, der kan være med til at aktivere børnene og gøre turen endnu sjovere.

Skattejagten er en oplevelse i sig selv og er en fantastisk aktivitet for hele familien. Men ingen skattejagt uden en skat. Når i lander ved det sidste stop på ruten, modtager I en præmie. Denne præmie består af et kuponhæfte med forskellige tilbud til flere af Odenses attraktioner og isbutikker.