Forår i Odense

VisitOdense
Foto:Anja Panduro&Anja Panduro
-en by du troede du kendte

Foråret i Odense byder på mange oplevelser både inde og ude. I byens mange parker springer knopperne ud, de mange kirsebærtræer blomster og odenseanerne fylder igen gader og stræder med liv. Byen inviterer til kaffe og vin på fortovscaféerne og skønne gå- eller cykelture langs Odense Å.  

Hvis du er på jagt efter en forlænget weekend eller måske mere, så tag et kig på, hvad Odense kan tilbyde her i foråret og påsken.  

Se videoen "Forår i Odense"

Hvornår skal du til Odense næste gang?

Sommerstemning i Odense
sommer ikon

Sommer

Sommer i Odense er lig med masser udeliv, små hyggelige musikevents, hygge i parkerne og god mad, en kop kaffe nede ved åen, torsdagskoncerter og meget mere. 

drone blad efteraar højformat
Efterår - ikon

Efterår

Gyldne blade, kastanier, lange gåture langs Odense Å eller på Stige Ø, kaffe og kakao i spandevis på de lokale caféer - det er efterårshygge a la Odense.

Julestemning brandts passage
Juleikon

Jul

Udforsk byens eventyrlige julemarked og oplev byens stemningsfulde julebelysning, som spreder sig i byens gader. Oplev også det helt nye H.C. Andersen Museum.

H.C. Andersen Skoven med sne
Vinter - snefnug ikon

Vinter

Nyd vinterferien i Odense med udendørs aktiviteter og forhåbentligt dejligt vintervejr. Gå f.eks. en tur i den gamle bydel og oplev de charmerende gamle huse.