Gå til indhold

De 5 bedste selfie spots i Odense

Foto: Johan Joensen

Her er 5 af de bedste steder i Odense til din selfie. Vi har valgt vores egne favoritter, men der er mange flere. Del dine selfies med os på Instagram @visitodense eller #visitodense.

H.C. Andersen på bænken

Denne skulptur er en af de mest fotograferede skulpturer / steder i Odense. Jeg tror godt du kan regne ud hvorfor :) Det her er en selfie invitation i stor stil. 

 

Den gamle bydel

Tag en selfie foran dit favorithus i den farverige historiske del af Odense, hvor H.C. Andersen boede. Gaderne er fyldt med hyggelige og charmerende gamle kulørte huse, så der er nok at vælge mellem.

 

H.C. Andersens fødehjem

En anden af vores foretrukne selfie spots er det lille gule hus, hvor H.C. Andersen blev født. Dette er et vigtigt historisk mindesmærke i Odense, som du ikke skal snyde dig selv for.

 

Odense Havn

Odenses nyrenoverede havn er det ideelle sted at tage en selfie eller fange en fantastisk solnedgang med de imponerende nye boligblokke i baggrunden.

 

H.C. Andersen statuen i Eventyrhaven

H.C. Andersen er et ikon i Odense og internationalt. Tag en selfie foran den store bronce statue, der hylder Danmarks berømte eventyrdigter.

 

Tag en selfie med en viking i Odins Odense

Danmark er kendt for sin brutale og fascinerende historie i vikingetiden. Besøg Odins Odense og rejs tilbage i tiden til en landsby, der viser livet både i Jernalderen og Vikingetiden. Mens du er der, kan du tage en selfie med din yndlingsviking.

Find out what we are up to: