Kvindelig golfspiller

Golf i Odense

Foto: Colourbox

Der er flere gode golfbaner i Odense og placeringen midt på Fyn gør at der er mange flere tæt på. En hurtig søgning på visitfyn.dk giver ca 20 golfbaner at vælge imellem, heriblandt topbaner for kendere som Great Northern i Kerteminde, Barløseborg Golf samt Odense Eventyrgolf

Hvorfor skal du spille golf i Odense?

Er du til tee-off om formiddagen og god mad, samt unikke kulturelle tilbud om aftenen? Så bør du overveje en tur til Odense, der med flere top-klasse baner i kort afstand fra centrum, samt verdensklasse attraktioner, byder på uforglemmelige oplevelser både på og uden for banen.

Liste
Kort
Odense Eventyr Golf
Foto: Ukendt

Odense Eventyr Golf

Golf Centeret består af en international 27 hullers bane, en 6 hullers Par 3-bane samt en 9 hullers Pay & Play bane.

Af træningsfaciliteter kan banen tilbyde ny overdækket driving range, indspilsgreen...

Læs mere

Hvorfor skal du spille golf?

Golf er en fantastisk blanding af naturoplevelser, (moderat) motion og hyggeligt socialt samvær med vennerne. Frisk luft og fuglesang iblandet et skvæt konkurrencementalitet og som regel en del gode grin :)

Hvordan lærer jeg at spille golf?

Kontakt en golfklub i dit område, de har næsten altid nogle introduktionstilbud, golftrænere med mere. Så kan du prøve om det er noget for dig inden du investerer i alt for meget udstyr.

Hvad er 19. hul?

19. hul er der man snupper en øl eller en cocktail med vennerne efter spillet. Det er her der bliver ribbet op i antallet af bolde, der endte i sandet, hvem der aldrig fandt sine golfbolde igen osv.

Liste
Kort
Odense Golfklub
Foto: Odense Golfklub

Odense Golfklub

18-hullers banen er karakteriseret af en del skov, søer og åer samt en lang række strategisk placerede bunkers, som det kræver snilde og kløgt at undgå.

En enestående naturoplevelse med et rigt fugle-...

Læs mere
Blommenslyst Golfklub, Odense
Foto: VisitOdense

Blommenslyst Golfklub, Odense

Lidt vest for Odense ligger Fyns hyggeligste golfklub. Hos Blommenslyst Golfklub finder du 18-huls banen, 9-huls banen, den overdækkede Driving Range og andet.

Læs mere

Hvad betyder handicap i golf?

Hver bane har et optimalt antal slag. Handicappet er antallet af ekstra slag en spiller skal bruge for at komme banen rundt. Nogle huller er sværere end andre og giver et større eller mindre handicap. På den måde kan spillerne sammenligne deres handicap og på den måde spille sammen med nogen, der er på ca. samme niveau som dem selv.

Hvad er Greenfee?

Greenfee er det gebyr, du betaler for at benytte en golfbane.

Hvad er pay and play?

Pay & Play er betegnelsen for de baner, hvor du ikke behøver være medlem for at spille. Her kan du nøjes med at booke tid på banen og betale et green fee.

Lækre golfbaner uden for Odense

Liste
Kort
Great Northern Golf Course
Foto: Jacob Sjöman

Great Northern Golf Course

På Great Northern er det vores ambition at levere kompromisløs kvalitet der gør golfoplevelsen helt unik for både begynderen og den øvede. Designet med henblik på at være den ultimative destination fo...

Læs mere
Barløseborg Golfklub
Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Barløseborg Golfklub

En af Danmarks bedste golfbaner. Alle kan spille!

Læs mere