VisitOdense
Motes - skærmbillede fra tur

Motes - digitale byvandringer m.m.

Prøv vores gratis webapp på din mobil, når du er på besøg i Odense. Der er adgang til masser af kvalitetsindhold, bl.a. to guidede byvandringer og nogle lister, der gør det nemmere at finde f.eks. restauranter med vegetarisk og vegansk mad eller de bedste familieattraktioner. God tur!

Web-app’en Motes gør det muligt for dig at udforske Odense i dit eget tempo, samtidig med at du bliver klogere på byen og oplever nye sider af Danmarks grønneste storby. Med forskellige ruter, der blandt andet indebærer en tur i H.C. Andersens fodspor og en rute gennem byen mest instagramvenlige spots, er der noget for enhver smag.

Sådan gør du

Start med at gå til http://motes.app/odense og vælg din tur. Du kan også klikke på en af turene herover. Hver rute består af en række punkter, også kaldet ’motes’ der hver især indeholder en fortælling om netop det sted, du befinder dig. Efterfølgende kan du se turen på et kort og få vejvisning til nærmeste punkt / startpunktet. Det er nødvendigt at have Bluetooth slået til af hensyn til kortfunktionen.

Når du kommer tæt nok på næste punkt på turen, kan du låse det op ved at holde fingeren over det i nogle sekunder og du vil opleve en historie i form af lyd, video, billeder eller tekst omkring det enkelte sted på ruten. Derefter guides du ved hjælp af kortet til rutens næste ’mote’ og således føres du gennem hele ruten og alle de opdagelser og oplevelser det indebærer.

Begiv dig ud på en af fantastiske ruter og oplev de fantastiske steder!

  • I H.C. Andersens fodspor
  • Instagrammable places

God fornøjelse!

Motes film par i eventyrhaven

Motes - Digitale byvandringer på din telefon