Leg detektiv og løs gåder

Escape games er blevet virkeligt populært og efterhånden er der mange muligheder i Odense for at træne sin indre detektiv / skattejæger / hemmelige agent. Hvis du vælger en af de udendørs versioner er det også en sjov måde at udforske byen på samtidig med at du får en sjov oplevelse.

Liste
Kort
Escape Game Odense
Foto: Ukendt

Escape Game Odense

Escape Game Odense er en underholdningsaktivitet for familie, venner eller kollegaer, hvor man i hold på 2-6 personer bliver lukket inde i et rum og har 60 min til at komme ud af rummet ved at løse gå...

Læs mere
Amaze Escape Room
Foto: Janos Meszaros

Amaze Escape Room

Skal du finde på en sjov aktivitet til dig og dine kolleger, familie, venner eller andet? Så skal du måske overveje en af de populære escape game muligheder i Odense.

AMAZE er en unik form for intera...

Læs mere
City Escape Games Odense
Foto: City Escape

City Escape Game

I vores City Escape Games får I oplevet Odense centrum på en hel ny måde, når I pludselig kæmper mod tiden og de udfordringer de forskellige escape games byder på. Der skal handles hurtigt, tænkes klart og samarbejdes på højt plan hvis I skal klare missionen.

Game Over - Escape Room Odense
Foto: Bowl’n’Fun Odense

Game Over - Escape Room

Når I træder ind i kulissen, bliver man grebet af den hemmelighedsfulde stemning som passer til de mange forskellige temaer, vi har, som f.eks. Atlantis, Saw, Hunter’s Lodge, Jack the Ripper og Mission Impossible. I har 60 minutter til at knække rummets gåder – når I det?

Locked - Escape Room Odense
Foto: odense.locked.dk

Locked Odense

Locked Escape Rooms Odense har til huse i en af Odense centrums smukkeste bygninger – nemlig Fyns Forsamlingshus og har overtaget ca. 350 kvadratmeter, hvor der er indrettet fire autentiske og stemningsfyldte Escape Rooms, som med garanti vil give familier, venner og kollegaer fra hele Fyn nogle sjove og sammenholdsskabende oplevelser.