©  Foto:

Podwalk: Skygger i Odins by

Tag med på en sanselig rejse langt tilbage i tiden - til dengang Odense blev til. Undervejs vil du opdage en helt anden by for dit indre blik, som levende skygger fra en fjern fortid.

Menneskeskæbner og bloddryppende øjeblikke

Vi begynder omkring år 1100 og bevæger os bagud i tid. På rejsen møder vi menneskeskæbner fra alle samfundslag og kommer i levende glimt helt tæt på indbyggernes liv og følelser. Her er visionære konger, der kæmper for magt og overlevelse, og bloddryppende øjeblikke, der får betydning for hele byens befolkning og fremtid. Men over alt dette mærker vi gudernes afgørende betydning til alle tider – og hvordan tro, religion og kult var med til at definere en tid, som i vore dage virker anderledes barsk.

Unik dramatiseret byvandring

Med SKYGGER I ODINS BY skaber TID og Sans-1 en unik, dramatiseret byvandring af lyd, hvor fiktion og fakta går hånd i hånd, og hvor fortidens genstande fra museets udstillinger knyttes sammen med byens landskab og den fortid, der ligger skjult under byen. Her maner vi fortiden op af jorden udelukkende ved hjælp af lyd, så man kan se det for sit indre øje.

Start: TID - museum for Odense
Varighed: ca. 1 time - 2 km. til fods gennem Odense by
Gratis: Find PodWalken på appen Useeum – download fra Appstore og Playstore – søg på ”TID”.

Husk høretelefoner