©  Foto:

Word Festival

Odense har fået en ny kulturfestival med ”ordet” som omdrejningspunkt. Festivalen bliver en af de største af sin slags i Danmark med et væld af oplevelser inden for litteratur, forskning, underholdning, politik og samfund.

Det hele går løs den 2. - 4. februar i 2024, hvor festivalen løber af stablen for første gang og gadebilledet i Odense centrum omdannes med op mod 200 begivenheder, der på forskellig vis dykker ned i det, der rører os og præger tiden.

På Word Festival kan du møde internationale navne af den største kaliber og landets mest aktuelle foredragsholdere, debattører, forfattere, meningsdannere og kulturpersonliger. Festivalens 200 events bliver afholdt på byens populære kulturscener – her tæller bl.a. Odeon, Teater Momentum, Kulturmaskinen, H.C. Andersen Museet, Magasinet, Kunstmuseum Brandts og Odense Hovedbibliotek – og på tre dage kan du med en partoutbillet deltage i alle de arrangementer, der har interesse.

Ud over foredrag, samtaler, talks og oplæsninger vil man på festivalen også kunne deltage i skriveworkshops og andre interaktive kulturoplevelser, hvor man som festivalgæst møder ”ordet” i en foranderlig proces. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når man til Word Festival tolker på, hvordan vi mødes over sproget.