markarbejde i Den Fynske Landsby

Den Fynske Landsby

Foto: Odense Bys Museer
Attraktioner
Museer
Adresse

Sejerskovvej 20

5260 Odense S

Kontakt

E-mail:museum@odense.dk

Telefon:65514601

På frilandsmuseet, Den Fynske Landsby, inviteres du indenfor i en fynsk landsby, som den kunne have set ud i 1800-tallet. Museet består af en række gårde og huse, der alle oprindelig har stået i landsbyer rundt om på Fyn og øerne.
En vigtig del af landsbyens historie formidles gennem de mennesker og dyr, der levendegør de gamle bygninger. Specielt i ferieperioder vil I kunne møde husbond i marken sammen med karlen. Lillepigen går madmoder til hånde i køkkenet, og lyden fra smedens hammer vil gjalde i landsbygaden.  

I løbet af året foregår der en række aktiviteter for børn og voksne, mange af dem som led i landsbyens almindelige vedligeholdelse.

Gæster i Landsbyen kan nyde en frokost eller en kop kaffe og et stykke kage i Krostuen, som er nyindrettet i den gamle Sortebro Kro, der ligger på Landsbyens hovedgade.
Åbningstiden for KROSTUEN er 1. juli - 15. september kl. 11.00 - 17.00 samt i efterårsferien og ved særlige store arrangementer i Landsbyen.

Bemærk, at der omkring højtider og i skoleferier kan være enkelte dage  med ændrede åbningstider, se venligst hjemmesiden.
Husk også at børn og unge under 18 ikke skal betale entré i Den Fynske Landsby.

Adresse

Sejerskovvej 20

5260 Odense S

Åbningstider

01 Sep 20 / 18 Oct 20

tirsdagonsdagtorsdagfredag

10:00 - 16:00

lørdagsøndag

10:00 - 17:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af