En hyggelig aften i byen

Foto: Mayday

En hyggelig aften i byen i Odense kan både byde på vinbarer, ølbarer, cocktailbarer, lækker mad m.m. En romantisk aften på en af vinbarerne, en hyggeaften med vennerne på Odense Streetfood eller brætspilscafé, fællesspisning på Odeon Social og mange andre muligheder.

Barer og pubs
går du efter specialøl, god vin eller måske en cocktail? Tag et kig på vores liste over udvalgte steder, vi tror, du vil kunne lide. Mikrobryggerier dukker op overalt på Fyn og i Odense og du kan smage deres lækre produkter i mange af de lokale barer. hvis du kigger efter et sted med lidt af det hele, så prøv Storms Pakhus hvor de har en vinbar, en ginbar, en cocktailbar og en specialølsbar under et tag.

Teatre
Du finder landsdelsscenen Odense Teater så vel som adskillige mindre teatre med mere eksperimenterende programmer i Odense. Teater Momentum er en af de mere populære, men også Den Fynske Opera og andre er et besøg værd.

Biografer
Er du i humør til middag og en tur i biffen? Odense har to store biografer, hvor du kan se alle de seneste blokbustere og en mindre café biograf med smallere kunstfilm.
Teatre og biografer i Odense

Foto:Odense Teater

Levende Musik
Hvis du leder efter en koncert, så kig på de lokale spillesteder. Du er altid velkommen på turistbureauet, hvor vi kan fortælle, hvad der sker i dag. Vi har flere spillesteder med pop/rockmusik, og fordi Odense er hjemby for det Fynske Musikkonservatorie, kan du sædvanligvis også finde en klassisk koncert eller to.

Se flere muligheder