skip_to_main_content

Odense er festivalernes by. Når Corona ikke lige har sat en stopper for festlighederne er der magiske festivaler, storslåede koncerter og tankevækkende events af enhver art året rundt, der kan give dig nye oplevelser og inspiration.

En af de største festivaler er den magiske HCA Festival, der hver år i august danner rammerne for en magisk stemning i hele Odense, hvor imponerende lysshow, koncerter og optrædener på enhver gadehjørne med afsæt i H.C. Andersens eventyr danner rammerne for en eventyrlig oplevelse.

I juni måned danner Tinderbox (bliver først afholdt i 2022)rammen for Danmarks 2. største musikfestival, hvor mange internationale kunstnere hvert år gæster Odense. Her kan du opleve pop, rock og techno af enhver art, og deltage i en af Danmarks største fester sammen med de lokale.

Udover nævnte festivaler byder Odense på Odense Internationale KortfilmsfestivalOdense BlomsterfestivalMagiske Dage (fantasy festival), e-sports eventen Odincon og meget meget mere. Disse festivaler afholdes i sensommeren og efteråret og vi håber at de kan gennemføres i år.