De asiatiske køkkener

Foto: Johan Joensen

Denne guide er til madentusiaster, der sætter pris på autentiske smagsoplevelser og ønsker at dykke ned i det rige kulinariske landskab, som Asien har at byde på. Hvis det er dig er du kommet til det rette sted.

Odense, med sin blomstrende madscene, er hjemsted for en række skjulte perler, der tilbyder alt fra traditionel kinesisk dim sum til moderne japanske fusion-retter, vietnamesisk street food, og meget mere.

Liste
Kort

Restaurant Goma - japansk restaurant

Goma, beliggende helt centralt i Odense, serverer sofistikeret og spændende japansk mad inspireret af den traditionelle Omakase serveringsstil. Det betyder i al sin enkelthed at kokken sammensætter en...

Læs mere
Me – Mother’s Street Food
Foto: Johan Joensen

Me – Mother’s Street Food

Friske råvarer og hyggelige omgivelser

Me - Mothers Street Foods koncept er at friske råvarer er vejen frem til god mad, hvilket både kan ses og smages i deres mad.  Indretningen i restauranten er in...

Læs mere
Seaweed - sushi
Foto: Ukendt

Seaweed - sushi

Street Food Sushi - på den australske måde. Sushi wraps er praktisk at spise på farten - eller i butikken, i parken eller som en romantisk middag til 10 :)

Seaweed tilbyder en række wraps - prøv dere...

Læs mere
Wokshop Odense
Foto: Ukendt

Wokshop Odense

Hos Wokshop kan du smage fantastisk thailandsk mad i autentiske, hyggelige og atmosfæriske omgivelser. Retterne er delevenlige, så tag vennerne med under armen.

Læs mere
Restaurant Hanzo Odense
Foto: Sofie Hvitved

Restaurant Hanzo Odense

For dig, der er fan af sprudlende drinks, orientalske smagsoplevelser og en god omgang karaoke.

Læs mere