Gå til indhold
©  Foto:

Spiseriet Deilig

Som en del af det nye H.C. Andersen Hus finder du Spiseriet Deilig, der serverer eventyrligt smørrebrød med fokus på gode, lokale råvarer afstemt efter årstiden. Navnet stammer fra et af Andersens mere ukendte historier om billedhuggeren, der gifter sig med den smukke men knapt så kloge Kala og opdager at indhold er vigtigere end udseende.

Restauranten er udført i samme materialer og byggestil som det nye museum og udsigten gennem de store glaspartier er med til at gøre et besøg til en god oplevelse. Stedet er en del af Meyers kæden, der også driver den nærliggende HC by Meyers i Hotel Odeon.

Find Spiseriet Deilig
Du finder Deilig på grænsen mellem den gamle bydel og det nye Carl Nielsen Kvarter, lige op til letbanen. Der er kun få minutters gang til gågaden og hvis du er i bil, kan du parkere i Odense P og komme næsten lige til døren via opgang 15.

I nærheden
Tæt på Spiseriet Deilig finder du som sagt det nye H.C. Andersens Hus, men også Bymuseet Møntergården, Kramboden og Koncerthuset Odeon ligger inden for få 100 meter. Den gamle bydel er også altid en lille gåtur værd. Til den anden side finder du Odense Rådhus og vores flotte gamle domkirke i gotisk stil, hvor du stadig kan se de jordiske rester af Danmarks sidste vikingekonge, Kong Knud den Hellige.