©  Foto:

Proud Mary Pub Odense

I foråret 2023 åbnede REKUMs populære koncept Proud Mary i Odense og siden åbningsdagen har der været mere eller mindre fuldt hus til vel nok en af Odenses største fester hver weekend, fordelt på antal kvadratmeter og antal gæster.

Besøg Proud Mary i Odense og få en heldagsoplevelse i det historiske hus der tidligere husede bl.a. det legendariske gå-i-byen-sted Arkaden. Er du til et brag af en fest i hjertet af Odense? Eller er du til en fyraftensøl med vennerne, kollegerne eller familien. Proud Mary løser de fleste af dine behov for en øl eller cocktail fra tidlig eftermiddag til de tidligere morgentimer.

850 gæster, når der er flest og over 1250 kvm. festlokaler lokker folk i alle aldersgrupper til for at se sport på storskærm, deltage i quizzer, nyde live-musik, få en øl med vennerne eller feste til den lyse morgen.

Der er således blevet gjort en ekstraordinær indsats for at skabe den helt særlige, engelske pubstemning kombineret med komforten fra de amerikanske sportsbarer.

Publikummet spænder bredt aldersmæssigt fra 22 år og opefter og indbyder både til spisning med musik, hygge over en øl, lækre cocktails i baren og et dansegulv der siger spar to.