©  Foto:

Padelsport på Odense Havn

Brug ferien aktivt, tag hele familien eller venner med ned at prøve den nye sport padel på Byens Ø i Odense. Du finder glasburet (padelbanen) yderst på Byens Ø på siden mod Tysklandskaj.

Padelsport er en sport, der lige nu er under stærk vækst i hele verden. For nogle år siden havde de færreste hørt om sporten i Danmark, men i dag popper der nye baner op hele tiden. Padel er en blanding af tennis og squash, der spilles på en lukket glasbane med et bat og en bold, der ligner en tennisbold, men er lidt mindre og knap så hård. Det er nemt og sjovt lige fra starten og sporten er velegnet for alle, selv for folk i kørestol. 

Efter booking vil man få tilsendt en kode på mail og sms som kan bruges til at låse sig ind på banen, bat og bolde finder du i en kasse på banen. (vær venlig at lægge det hele på plads igen efter brug og luk dørene)

Booking kan ske på hjemmesiden.

På Byens Ø finder du også Restaurant Nordatlanten, der serverer skandinaviske specialiteter, nycirkus Dynamo hvor du kan opleve gøgl og akrobatik, Fodboldfabrikken hvor du kan spille indendørs fodbold næsten i døgndrift samt GoBoat, hvor du både kan leje en båd til en sejltur i Odense Havn og få en god kop kaffe i deres café.