Gå til indhold
©  Foto:

Odense ZOO - Mødested

I ZOOs autentiske Safari Lounge kan I sidde i enten Løve- eller Giraf-lokalet. Her har I direkte udsigt til savannen, hvor vilde dyr som løver, giraffer og zebraer går helt tæt på. I vil utvivlsomt få en oplevelse ud over det sædvanlige. Nyd også muligheden for en pause på verandaen med havens bedste udsigt til løverne.

Hold jeres møde i Odense ZOO og få en mødedag som i sent vil glemme. I vores tre forskellige lokaler med AV-udstyr vil I kunne nyde udsigten til løver, zebraer, kænguruer, giraffer m.m. Når det er tid til at strække benene, kan I holde en pause på den store veranda eller udforske haven og de mange vilde dyr.

Ønsker I en anderledes start på dagen, eller vil I gerne ud af huset i nogle timer? Et halvdagsmøde indrettes efter jeres ønsker til starttidspunkt.

Har I brug for en pause under jeres møde, hvor I kan strække ben, få lidt luft til hovedet og opleve haven? Så lad os arrangere en rundvisning for jer, hvor I kommer med en guide bag kulisserne - helt tæt på dyrene! Rundvisningen kan vare én til to timer alt efter jeres behov.

Kast dit team ud i vilde udfordringer, der styrker jeres sammenhold, prøver jeres grænser af og gør jer bedre til at kommunikere. På en teambuilding i Odense ZOO får I en sjov og lærerig oplevelse i de vildeste rammer i byen. I kan prøve alt fra at dissekere rotter og gætte lorte til at lege ordleg med bolde, der først skal fiskes ud vores terrarier med slanger og andet kryb og kravl. Vi skruer dagen sammen, så det passer præcis til jeres ønsker og behov, hvad enten jeres fokus skal være på sjov, sammenhold, kommunikation eller noget helt fjerde. Ved siden af jeres teambuilding får I samtidig en guidet rundtur blandt havens mange vilde og fascinerende dyr.
Den her slags teambuilding er for minimum 8 personer og vare fra 2 timer og opefter

Find out what we are up to: