Julie og Emra på bænken i H.C. Andersen Kvarteret

Har du et par fridage i påsken?

Foto: Johan Joensen

Velkommen til Odense – byen, der er lige så rig på kultur, som den er på historiske fortællinger. For voksne par, der søger en flugt fra hverdagens travlhed, er Odense et kalejdoskop af kulturelle skatte og hyggelige kroge, der venter på at blive udforsket.

Forestil jer en påskeferie,

hvor I vandrer gennem de brostensbelagte gader, hvor ekkoet af H.C. Andersens eventyr stadig hvisker fra hushjørnerne. Opdag kunstens mangfoldighed i vores mange gallerier, eller slap af i de grønne parker, der blomstrer til live i foråret. Vores kulturelle kalender er spækket med inspirerende begivenheder, der forvandler en simpel weekend til et kreativt eventyr.

Find mere inspiration til et besøg i Odense

The old quarter with lights and snow
Johanneskors

Top attraktioner

Se de vigtigste ting, Odense har at byde på. Det nye H.C. andersen Hus er en kulturattraktion i verdensklasse og vores andre seværdigheder har en høj standard.

Viking med arme over kors
Vikingehjelm

Vikingernes Odense

Ramen på Storms Pakhus
Gastro ikon

Gastro

Lækre, nye restauranter og spisesteder af høj kvalitet skyder op overalt - nu skulle der nu i Odense være flere restauranter pr. indbygger end i København.

Balloner i luften
Teatermasker

Events

Det er altid hyggeligt at besøge Odense, men særligt når byen er fuld af glade mennesker, der nyder stemningen til en af vores større events.