H.C. Andersen Marathon

Fra seksårige unger, der ivrigt spæner ud på deres første minimarathon på 4,2 km over spændte debutanter har trænet intensivt til deres første hel- eller halvmarathon til erfarne atleter, der har stået ved startlinjen mere end 100 gange før.

Du vil opleve dem alle i en eventyrlig atmosfære af vilje til at bryde personlige grænser og udleve sine drømme i motionens tegn, når der står H.C. Andersen Marathon på menuen.

Det fynske marathonløb er et eventyr for alle – såvel den lille lynhurtige afrikaner, som efter al sandsynlighed bliver den første, som krydser målstregen som for den sidste motionsløber, der slæber sig ind på Odense Atletikstadion efter næsten seks timer på de odenseanske landeveje.

Som tilskuer på fortovet eller i grøftekanten spiller du også en væsentlig rolle i det fynske eventyr, da opbakningen undervejs er af uvurderlig betydning for løberne.

Det odenseanske marathon har mere end 15 år på bagen og har ry for at være et særdeles velorganiseret løb. Desuden er det det eneste sted i Europa, hvor du som kvinde kan deltage i et halvmarathonløb kun for medsøstre.

H.C. Andersen Marathon ser frem til at byde alle deltagere og tilskuere velkommen til Odense.
 
 

Del denne side

Opdateret af:

VisitOdense joan@visitodense.com
 

Kontakt

Adresse

Odense Idrætspark
5200 Odense V

Fakta

  • Type

    • Sport

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.349700333
Latitude : 55.396868581