©  Foto:

Vivaldi Dametøjsbutik

I det skønne kvarter, Brandts Passage, ligger Vivaldi. Her kan du købe kvalitetstøj og tilbehør, hvor personalet samtidig giver en kundeservice i topklasse.

En online og fysisk butik
Vivaldi er en eksklusiv tøjbutik, som du finder både online og som en fysisk butik. Den fysiske butik ligger centralt placeret i Odenses midtby i Brandts Passage. Her er der en helt særlig stemning, da det gamle kvarter har en lang historie bag sig og i dag rummer mange forskellige butikker. En af disse er Vivaldi, hvor du får en service i topklasse. Personalet tager hånd om dig dine behov, så du kan være sikker på at du vil få den vejledning, som passer til dig.

Stort udvalg af tøj og accessories
Både online og i den fysiske butik finder du et stort udvalg af sko, tasker, bælter, smykker, jeans og meget andet. Ejeren Birgitte Dyreborg går meget op i kvalitet, og butikkens udvalg er derfor den bedste kvalitet du kan få. Derudover er der i butikken mange unikke tøjmærker, og du kan være sikker på, at du går fra butikken med en særlig, unik og personlig stil. Hos Vivaldi kan du eksempelvis købe øreringe fra Attstone, diverse smukke silketørklæder, kjoler fra Bacconi, tasker fra Bolinder, bukser og jeans fra Cambio, jakker fra Camel og meget andet tøj fra mange forskellige kvalitetsmærker. Vivaldi kører også ofte tilbud, både online og i butikken, hvor du har mulighed for at gøre et kvalitetskup.

Fantastiske omgivelser
Vivaldi ligger i helt unikke omgivelser, nemlig i Brandts Passage. Brandts Passage rummede engang en klædefabrik, men er i dag et eksklusivt shoppingkvarter, også kaldet ”latinerkvarteret”. Det er derfor helt oplagt, at butikken Vivaldi også ligger placeret i det skønne kvarter. Brandts Passage er en oase i midtbyen, hvor du kan opleve en helt særlig stemning. Butikker som Vivaldi bidrager til denne stemning. Så inden eller før du shopper, kan du også nyde dejlig mad i nogle af kvarterets restauranter, eller også kan du udforske resten af området efter dit besøg hos Vivaldi.