Gå til indhold
©  Foto:

Vinens Verden i Slotsgade

Vinens Verden, Slotsgade, åbnede i starten af 1994 og er i dag kendt som en god og pålidelig leverandør til kvalitetsbevidste forbrugere og erhvervskunder. På deres hjemmeside www.godevine.dk præsenterer de en lang række kendte navne og spændende nyheder. I butikken finder du vine fra f.eks. Champagne Duval-Leroy, Josmeyer, Heartland, Gut Hermannsberg i Nahe og Bachey-Legros i Bourgogne.

Stærke traditioner
Vinens Verden har altid satset på gode producenter - en af de væsentligste forudsætninger for deres succes. De vælger producenter, der er internationalt anerkendte for høj kvalitet til prisen. Målet er at sikre, at Vinens Verden fortsat har nogle af de laveste omkostninger pr. flaske. Det, sammenholdt med deres uhøjtidelige stemning og gode service gør butikken til en lokal favorit. Her er du altid velkommen til at bede om hjælp til at vælge den bedste vin til dit formål og budget.

Find Vinens Verden
Du finder butikken i Slotsgade, lige over for First Hotel Grand og tæt den primære gågade i Odense, Vestergade.

Lige i nærheden
Tæt på finder du masser af caféer, vinbarer, restauranter og lignende.Går du mod nord rammer du i stedet Kongens Have, Byens Bro og Odense Banegård. Er du på jagt efter flere vinforretninger kan du følge Slotsgade til Nørregade og besøge Bichel Vine.

Find out what we are up to: