©  Foto:

Shoppingcentret Rosengårdcentret

Rosengårdcentret er Fyns største og Danmarks næststørste butikscenter med over 150 butikker og mere end 25 spisesteder på 100.000 m2. Hvis du har brug for hjælp til at finde rundt i centret, kan du hente et kort ved informationen på det centrale torv. Du finder Rosengårdcentret i det sydøstlige Odense, tæt på Ring 3 og der er 3000 gratis parkeringspladser at vælge mellem samt 2 ladestandere til elbiler. Vil du hellere lade bilen stå kan du tage bussen eller letbanen lige til døren.

Inde i centret finder du 2 store dagligvarebutikker, en biograf, specialbutikker, mange caféer og restauranter, apotek, døgnåben tankstation og meget mere. Det betyder at du både kan få klaret dagligdagens indkøb, finde festkjolen, den perfekte fødselsdagsgave og meget andet på et sted. Spisestederne er samlet i en gade, så det er let at overskue udvalget. Mange tager i Rosengårdcentret med familien eller veninderne og der er tit events for store og små. Du kan se, hvad der sker på centrets hjemmeside eller facebookside.

Tæt på Rosengårdcentret finder du også Danmarks største Ikeabutik (målt på butiksareal), Kulturbotanisk Have, der ligger ved Odense Å, Syddansk Universitet, GoMonkey klatrepark og meget mere.
Hvis du vil se flere shoppingtips kan du klikke her. Hvis du er mere interesseret i Odenses mange kulturtilbud, kan du klikke her.