©  Foto:

Ryan's Irish Pub

Ryan’s er Odenses ældste irske pub - faktisk en af landets ældste - og der hersker ingen tvivl om tilhørsforholdet; Irsk musik strømmer ud af højtalerne, ligesom der på pubbens vægge findes flere billeder og gamle fund fra Irlands oprindelige barer og pubmiljøer.

I baren vil du blive mødt af vores kyndige bartendere, der kan tage dig gennem et bredt udvalg af øl, cider, cocktails, kaffe m.m. samt et spændende sortiment af irske øl og whiskyer. Irland er kendt for sin rige musiktradition, og fredag/lørdag-aften kan du opleve god livemusik, der skaber en intim og levende atmosfære på pubben, som byder op til dans og gode snakke.

På Ryan’s bliver der i løbet af ugen også vist live sport på flere storskærme, så der er ingen undskyldning for ikke at tage dine venner under armen og nyde en kold fadøl, mens i hepper på jeres favorithold.
Skulle sulten melde sig, byder Ryan’s Street Kitchen også på lækker pubmad, både brunch, frokostog aftenmenu, som du kan nyde på pubben i en afslappende og uformel atmosfære eller tage med som takeaway.

Fredagsbar og Gameday
Den første fredag i måneden er der fredagsbar på Ryan’s med tidlig livemusik og all time offers fra 16-18. Om torsdagen holder vi Gameday på Ryan’s fra kl. 20-00, hvor du i dyst i forskellige spil mod dine venner eller andre hold kan vinde point, som du kan indløse til alkohol oppe i baren – helt gratis!