©  Foto:

Restaurant H.C. by Meyers

Nordisk køkken & bistroklassikere

Restaurant H.C. by Meyers har sine rødder solidt plantet i det nordiske køkkens traditioner, men vi rækker også gerne ud efter smagsnuancer fra andre af verdens køkkener, der kan løfte årstidens råvarer fra den danske køkkenhave.

Fra morgenstunden serverer vi vores bud på en moderne morgenbuffet, mens frokosten er smørrebrød på en helt ny måde – og aftenkortet byder på delikate, nordiske retter samt et udvalg af klassikere fra bistrokøkkenet.

Økologi, god smag & bæredygtighed

Økologi, omtanke, bæredygtighed og smag er vores pejlemærker. Derfor lader vores køkken det grønne vægte højt i hierarkiet på tallerkenen sammen med kød af bedste kvalitet.

Vi bruger flittigt af de særlige delikatesser fra Meyers eget køkken og udvalgte specialiteter fra mejeriet i Broby på Fyn – ligesom Meyers’ erfaring med karakterfulde surdejsbrød bliver videreført i vores eget bageri.

På restaurant H.C. by Meyers tilbyder vi en uformel spiseoplevelse i de smukke omgivelser på Hotel Odeon.