©  Foto:

Restaurant Hans Christian

Bæredygtighed er i fokus overalt på Restaurant Hans Christian, også i køkkenet. De genbruger f.eks. brødrester til nye brød og passer omhyggeligt en 23 år gammel surdej. De prioriterer at bruge hele ingredienser, herunder stilke til deres puréer. Desuden bestræber de sig på at købe sæsonens råvarer så lokalt som muligt. Deres økologiske kød kommer fra Grambogaard, og den friske fisk er enten fra Strandby eller køkkenchefens egen fangst.

Vinkortet indeholder flere økologiske og biodynamiske vine, og mange gæster sætter pris på deres renhed. Hver vin på menuen er valgt ud fra de kulinariske tilbud og sommelierens forståelse af gæsternes præferencer for druesorter og mærker.

Hvis man er så heldig at bo på hotellet, kan man glæde sig til Comwells morgenmadsbuffet, som altid byder på særlige lokale delikatesser. Fyn er især kendt for sin snaskede brunsvigerkage og rygeost med radiser, som vi håber, du vil prøve.