Grøn oplevelse
©  Foto:

Milling Hotel Ansgar, Odense

Milling Hotel Ansgar ligger centralt i Odense og er omringet af byliv og seværdigheder. Hotellet er derfor både til de forretningsrejsende og til turister.

Hotel i H.C. Andersens eventyrby
Det dejlige Milling Hotel Ansgar ligger centralt placeret i H.C. Andersens eventyrby, Odense. Hotellet er både for dig som er forretningsrejsende eller for dig som rejser som turist. Uanset bydes du altid varmt velkommen, hvor personalet står klar med et stort smil og engagement. Den klassiske hotelbygning er fra 1895 og rummer derfor en helt særlig stemning. Hotellet og værelserne er smagfuldt indrettet med italienske stilmøbler, som understreger den hyggelige og atmosfæriske stemning der at finde på hele hotellet. Stilen og indretningen på hotellet, sammen med det opmærksomme og hjælpsomme personale, skaber en behagelig og hjemlig atmosfære, som netop kendetegner Milling Hotels.

Ophold og møder
Hos Milling Hotel Ansgar kan du booke din sommerferie eller vælge et af deres to feriepakker, ”Stik af to dage” eller ”Stik af tre dage”, hvor du her kan nyde en miniferie langt væk fra hverdagen. På disse miniferier kan du både nyde Odenses byliv og diverse seværdigheder eller slappe af på det hyggelige Milling Hotel Ansgar. Derudover kan der også bookes møder på hotellet, hvor der bydes på forskellige mødepakker: Døgnmøde, aftenmøde, heldagsmøde eller dagsmøde.

Faciliter og restaurant
Milling Hotel Ansgar er placeret i hjertet af Odense, hvor du er tæt på banegården, bylivet, parker, turistattraktioner og meget mere. Hotellets reception har døgnåbent alle dage, så du har altid mulighed for at finde hjælp og svar på dine spørgsmål. Alle dage er der check ind fra klokken 14.00 og der er check ud klokken 11. På hotellet finder du desuden wifi, kaffe, te, varm chokolade, frugt, eftermiddagskage, eftermiddagssnack, løberuter, løbeveste, computer og morgenbuffet. I morgenbuffeten vil du helt sikkert føle dig forkælet, da den byder på blandt andet frisk frugt, blandt-selv-yoghurt og et væld af lune retter, såsom æg, bacon, pandekager og meget mere. Ønsker du at nyde en udsøgt middag på et af Milling Hotels hoteller, ligger Milling Hotel Plaza blot 300 meter nede ad gaden. Så book din tur hos Milling Hotel Ansgar og nyd dit ophold!