©  Foto:

La Casa Bonita

Hos La Casa Bonita får du en helt særlig madoplevelse i det mexicanske køkken. Her serveres der en masse forskellige og lækre mexicanske retter samt cocktails for enhver smag.

Mexicansk restaurant
I hjertet af Odense finder du den lille hyggelige mexicanske restaurant La Casa Bonita. I restauranten serveres der lækker, hjemmelavet mexicansk mad i uformelle og hyggelige omgivelser. Indretningen i restauranten er inspireret af barefoot-området Tollum i Mexico, og består af rolige farver og grønne blade. Frida Kahlo plakater pryder væggene, og alt dette er med til at bidrage til en helt særlig, hyggelig og komfortabel stemning. Nyd autentiske små, bløde majstortillaer med en iskold Corona i baren eller tag plads i restaurantens komfortable stole, og hyg dig med et spændende udvalg af mexicanske retter, autentiske sides og gode cocktails.

Menuen
Menuen på La Casa Bonita er alsidig og delevenlig. Langtidsbraiseret velfærdsokser, lækkert lammekød og saftig marineret kylling udgør en vigtig bestanddel af det mexicanske køkken, men der er også gode mulighed for vegetarer, veganere og glutenallergikere. Derudover gør restauranten sig i hjemmelavede fermenterede chilisaucer, som går fra mild til stærk. Generelt har køkkenet stor fokus på både smagfuldhed og eksotiske aromaer. Hos La Casa Bonita kan du få alt lige fra ceviche til quesadillas til et væld af forskellige slags tacos.

En hyggelig aften
På La Casa Bonita er du garanteret i en hyggelig og stemningsfyldt aften med god mad og god servering. Restauranten serverer den mexicanske mad på en særdeles spændende måde, hvor netop flere retter kan kombineres, og du kan dermed prøve mange forskellige mexicanske retter. Derudover er servicen i top med et smilende personale, som kredser om deres gæster for at give dem den bedste mexicanske oplevelse. Hos La Casa Bonita kan du altid få et bord, da de aldrig booker alle borde i forvejen. Så hvis lysten til et kvalitetsmåltid eller en lækker cocktail skulle dukke op, så tøv ikke med at smutte forbi restauranten. Hos La Casa Bonita er du sikret en unik, mexicansk oplevelse, som byder på god stemning og god mad.