©  Foto:

Grain Surdejsbageri

Leder du efter bagerbrød i særklasse? Vil du opleve en klassisk dansk bager? Fuldkornsspeltbrød, croissanter og ølandsbrød. Alt sammen bagt på surdej. Måske du har set køen hen ad Vesterbro på din tur rundt i Odense. Hvis ikke, så gå efter duften af friskbagt surdejsbrød fra det nyåbnede mikrobageri Grain Bakery.

Kasper, der tidligere var kok, har nørdet surdejsbrød i flere år, og kærligheden til håndlavet kvalitet oser ud af det intime butikslokale. Som han selv beskriver det, manglede Vesterbro sådan en ”neighbourhood sourdough baker” og det har bydelen i dén grad fået. Og konceptet er klart: Småt men godt! Og særligt kvaliteten og tiden lagt i det enkelte stykke bagværk er kernen i konceptet. Et mikrobageri, hvor råvarer og i sidste ende bagværket er det centrale.

Kigger du forbi vil du altid møde enten Kasper eller hans kone, som driver bageriet på kærlighed til det gode brød. Husk at tjekke deres Instagram løbende, hvor du kan se dagens udvalg - og om der allerede er udsolgt. Det har der nemlig været hver dag siden bageriet åbnede – og med den forrygende start vil det formentlig vare ved fremadrettet også.

Du finder Grain Bakery på Vesterbro 25 i hjertet af Odense. Vi krydser fingre for du får et af de eftertragtede stykker bagværk.