©  Foto:

Fjordens Dag

FJORDENS DAG D. 10. SEPTEMBER 10-16

Tag hele familien med til en sjov og aktiv dag ved Odense Fjord, når vi holder Fjordens Dag søndag den 10. september kl. 10-16. Dagen byder på mere end 150 forskellige aktiviteter, workshops indenfor natur/friluftsliv, miljø/bæredygtighed krydret med kultur og sundhed og desuden underholdende shows med og shows med Sebastian Klein og Vicky Knudsen.

Så kom til Stige Ø og Seden Strandby i Odense – og begge steder er der FRI ENTRÉ. Her kan I opleve et hav af forskellige workshops, shows og aktiviteter. Prøv blandt andet at klappe en krabbe, lave kunst af skrald, bygge insekthoteller, køre MTB, sejle i kano eller kajak, bag pandekager på bål og meget mere.

SEBASTIAN KLEIN SOLOSHOW

Stige Ø, Odense C, kl. 11.00
Sebastian Klein er kendt som den underholdende ekspert i natur og dyr, og I kan til Fjordens dag opleve hans skøre soloshow for hele familien med dyr, håbløse tryllerier og sjove tricks.

DYR VI ELSKER AT HADE – OG VILD DYREJAGTMED VICKY KNUDSEN

Seden Strandby, Odense NØ, kl. 13
Oplev Vickys sjove show om ´Dyr, vi elsker at hade´, hvor hun vil fortælle om de fantastiske evner som mange af dyrene har, og bagefter sender hun børn og voksne ud for at finde vaskeægte (små) vilde dyr på tid!

Se hele programmet på https://skibhusgaarden.dk/program-fjordens-dag/