©  Foto:

FDB Møbler Odense

FDB Møbler har en lang tradition for godt håndværk. Kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed er nøgleord for FDB Møbler for netop at sikre det bedste produkt.

Historien om FDB
FDB Møblers tegnestue blev stiftet i 1942, hvor stifterne så et muligt marked, hvorved målet var at designe smukke, funktionelle møbler, som skulle være tilgængelige for alle og ikke kun de velhavende købere. FDB Møbler har derfor altid haft en filosofi, som bygger på, at kvalitet skal være for alle, og deres kvalitetsmøbler er derfor også til at betale. Den filosofi har altid bygget på tanken om, at møbler skal holde til et helt liv, hvor det er vigtigt at funktionalitet møder kvalitet og holdbarhed. FDB Møbler har derved altid tænkt kunden og brugeren ind i produkterne. Både dét at produkterne skal kunne betales af den almindelige dansker, og hvordan mennesket bruger møbler, både som barn og som voksen.

Produkter og designere
FDB Møbler forhandler mange forskellige møbler, såsom stole, borde, sofaer, barstole og barborde, havemøbler, diverse tekstiler og meget andet. FDB Møbler har en lang historie af forskellige designs. Dette gør også at der har været mange designere gennem tiden, faktisk hele 27 designere. Ældre designere som Børge Mogensen og nyere som Emil Holck Reimert. Så når Coop nu genopliver de klassiske produkter, er det med nye kræfter fra de unge designer med respekt for de foregående designere, hvor de alle haft det samme mål til fælles.

Kvalitet og ansvarlighed
Hos FDB Møbler har de et klart mål om, at de vil være CO2 neutrale. Det sker eksempelvis ved at alt det, som bliver produceret i træ, er FSC certificeret og at al tekstil er mærket med oeko-tex. FDB Møbler har nemlig også som mål, at de vil være Svanemærket over hele linjen af produkter. Når FDB Møbler tænker bæredygtigheden ind i deres produkter, udledes der også en vis kvalitet. Produkterne er holdbare og levealderen for møblerne er minimum 30 år. Og det er ikke kun den fysiske holdbarhed, som er lang, men også designet, som er enkelt og tidløst, og derfor er noget som holder i generationer og derfor går i arv i familier. Så hvis du leder efter tidløs kvalitet fra et anerkendt møbelmærke, skal du tage et smut forbi FDB Møbler i Odense.